Detalj u kosi kraljice Leticije krade svu pažnju

kraljica leticija
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zvanična poseta španske kraljevske porodice Švedskoj još jedna je prilika da uživamo u modnim izdanjima ove otmene dame. Iako je zablistala i na putu do Skandinavije i na prvom pojavljivanju, pažnju je najviše privukla kombinacija koju je ponela drugog dana boravka u Stokholmu, a u pitanju je detalj u kosi.

Nedavno je kraljica Leticija u društvu supruga i domaćina uživala u paradi kočija, da bi zatim bio upriličen doček. Veliku pažnju privukla je traka nalik turbanu sa cvetnim detaljem sa strane, koja je sjajno upotpunila haljinu u istoj boji.

Foto: PPE / ddp USA / Profimedia

U pitanju je delo nama malo poznatog brenda Cherubina. Za efekat ušuškanosti pobrinula se modna kuća Carolina Herrera, koja stoji iza pelerine asimetričnog kroja, sa krznenim okovratnikom.

Foto: PPE/Thorton / Sipa Press / Profimedia

Tek u zatvorenom prostoru mogli smo da vidimo i za kakav kroj haljine se odlučila ovoga puta. Vatrenu kreaciju krase okrugao izrez, široki lepršavi rukavi i midi dužina, a uz to prati liniju tela, što se i ovoga puta pokazalo kao pun pogodak, pišu na sajtu City Magazine.

Kraljica je zaokružila ovu colour-block priču kamel rukavicama, torbicom drugospomenute kompanije i visokim salonkama u istoj boji. Jedino blago odstupanje u tonalitetu videli smo na skupocenim minđušama, sa potpisom Yanes.

Nakon sadržajnog programa par je nastavio svoje dužnosti i obilaske znamenitosti u prestonici Švedske.

Inače, detalj u kosi je izrađen ručno, specijalno za kraljicu Leticiju, ali je dostupan i u zvaničnoj prodaji, i to u četiri boje. Nimalo neobično, sedište brenda je u španskom gradu Sevilji.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu