Detalj na sakou Tamare Vučić ukrao svu pažnju

Foto: Milan Maricic/ATAImages

Sa stilom kao i uvek.

Prva dama Srbije Tamara Vučić juče je prisustvovala Trećoj međunarodnoj konferenciji o spinalnoj atrofiji mišića, na kojoj je motivisala i ohrabrila sve one koji se sureću sa retkim bolestima.

Za ovu priliku Tamara je izabrala svedenu i elegantnu kombinaciju, a detalj na njenom ramenu posebno je privukao pažnju.

Ona je odbrala crno odelo – uske pantalone i sako ispod kog se nazirala bela majica. Ovu klasičnu kombinaciju Tamara je začinila crnom ružom od tila koja je krasila jedno rame sakoa.

Ovu toaletu upotpunila je diskretnim srebrnim nakitom, uz minimalnu šminku, ali i crveni ruž koji je dodatno naglasio Tamarine prirodne crte lica.

Prva dama Srbije uz ovakav stajling izabrala je blago talasastu frizuru koja se i najbolje slaže uz njen sveden stil.

Podsetimo, Tamara je držala i kratak govor na konferenciji, koji je objavila na svom Instagram profilu:

„Zašto je važno govoriti o tome? Pre svega, jer time motivišemo i ohrabrujemo sve one koji se susreću sa retkom bolešću, njihove porodice i prijatelje, da podstiču napredak medicinske nauke i šire mrežu simpatija i razumevanja. Zato su ovakvi skupovi važni, jer su prozor komunikacije, informisanja, stvaranja bližih veza među učesnicima, razmene iskustava i novih znanja. Zato sam ovde, i kad god se ukaže prilika, biću deo događaja koji se bave ovom ili sličnom temom“.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram