Tamara Vučić se pojavila u rodnom gradu u romantičnoj glamuroznoj haljini

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Cvetna kreacija koja najvaljuje proleće.

Prva dama Srbije Tamara Vučić početkom nedelje pojavila se na koncertu „Na krilima muzike“ pijaniste Stefana Đokovića u svom rodnom gradu Loznici.

Iako voli jednostavnost i klasiku, Tamara povremeno iskoči iz zone komfora i proba nešto novo.

Za ovaj događaj Tamara je odabrala elegantnu belu kreaciju sa bogatim cvetnim printom. Dugačka, romantična haljina bila je savršen izbor za prvi red i veče klasične muzike.

Ovakav prolećni stajling, prva dama Srbije upotpunila je belim sakoom, bisernim minđušama i opuštenom talasastom frizurom.

Iako često posećuje različite događaje po Srbiji, Tamara Vučić se retko obraća javnosti, a ovog puta održala je kratak govor povodom otvaranja humanitarnog koncerta:

„Ovo veče je pre svega posvećeno lepoti muzike, bilo koje muzike, bila ona klasične, narodna, pop, rock, rep, hip hop ili kako se već zovu sve vrste muzike. Ona ispunjava svoj cilj, a to je da nam ulepša dan, a ako nas bar jotu učini boljim ljudima, ona je za mene dobra muzika. I još jedna dobra stvar upravo sa ove večeri je humanitarni karakter. To je upravo taj dar koji će na kraju otići u svrhu unapređenja i izgleda našeg i vašeg Doma kulture u Loznici“, poručila je Tamara Vučić.

Podsetimo, pored Beograda i Loznice, u kojima se ovakav muzički događaj održao, u narednim mesecima karavan će posetiti još 10 gradova širom Srbije.

Publika će biti u prilici da uživa u klavirskim kompozicijama koje će izvoditi pijanista Đoković, a projekat ima za cilj promociju klasične muzike, kulturnog nasleđa, humanosti i želju da se kultura vrati u dom.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram