Kako je Tamara Vučić izgledala dok je bila voditeljka jutarnjeg programa

Tamara Vučić Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Tamara je nekada bila poznato TV lice.

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Tamare Vučić, iz perioda pre nego što je bila supruga predsednika Srbije.

Tamarino devojačko prezime je Đukanović, a malo ko zna da je nekada bila poznato TV lice.

Ona je u braku sa Aleksandrom Vučićem od 2013. godine. Iako je godinama izbegavala javna pojavljivanja, u poslednje vreme postala je redovan gost brojnih gradskih dešavanja, piše City magazine.

Na Tviteru su osvanule njene fotografije sa naslovnice štampanog izdanja Blic Tv na kojoj je pozirala sa koleginicom Tamarom Dačević, uz prateći intervju gde su opisane kao „Tamara plava“ i „Tamara crna“. Njih dve su vodile Jutarnji program na Pinku i bile vrlo prepoznatljive.

U biografiji Tamare Vučić koja se može naći na Vikipediji, navodi se da je odrasla u Loznici gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Posle dugogodišnje karijere televizijskog novinara, za svoj poziv odabrala je diplomatiju i od 2010. radi u Ministarstvu spoljnih poslova Republike Srbije. U međuvremenu je završila i Diplomatsku akademiju MSP. Aktivno se bavi humanitarnim radom i posećuje humanitarne događaje.

***

BONUS VIDEO: Hit potez Maje Dragić nakon peha u programu uživo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram