Ko je dečko Darije Kisić

darija kisic
Darija Kisić Tepavčević Foto: Filip Krainčanić/ Nova.rs

Partner Darije Kisić posle duže vremena ponovo u javnosti.

O privatnom životu Darije Kisić, ministarke za brigu o porodici i demografiju, jako se malo zna jer nikada nije otkrivala detalje svoje intime.

U njenoj zvaničnoj biografiji kao ime supružnika spomenut je Vladimir Tepavčević, o čemu svedoče njena dva prezimena.

Darija se u nekom trenutku diskretno razvela i zna se da je majka osamnaestogodišnje ćerke Tine.

Početkom prošle godine ljubavni život Darije Kisić ponovo se našao u fokusu, nakon što se, ruku pod ruku, pojavila sa novim partnerom, glavnim i odgovornim urednikom televizije B92 Draganom Karadžićem.

Darija Kisić Tepavčević i Dragan Karadžić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Kako su naveli dobro informisani izvori, kada su se uverili da zajedno dobro funkcionišu, odlučili su da lepe vesti podele sa svima.

U biografiji Dragana Karadžića navodi se da je rođen 1957. godine, kao i da ima dve fakultetske diplome – Pravnog fakulteta u Novom Sadu i Fakulteta za poslovni menažment u Baru.

U biografiji stoji i da ima više od 25 godina menadžerskog iskustva u radu na televiziji. Za sebe kaže da poseduje znanje o domaćim i stranim televizijskim tržištima, posebno Azije i Kine, kao i da poznaje način rada i funkcionisanja velikih televizijskih sistema.

Bio je odgovorni urednik na Trećem kanalu i kako je naveo, on je reorganizovao Treći kanal boreći se protiv šunda i turbo folka. Podržavao je beogradsku rok scenu i zalagao se za „politički pluralizam“.

Darija Kisić Tepavčević i Dragan Karadžić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Bio je zamenik generalnog direktora Fox televizije tokom 2007. godine. Na funkciju člana UO RTS dolazi kao vlasnik i direktor u Prokarti Communications, kompaniji koja se bavi proizvodnjom profitabilnih interaktivnih formata, kao što su TV i SMS kvizovi, piše na sajtu Istinomer.

Bio je kandidat za generalnog direktora RTS 2015. godine. Početkom marta 2019. postavljen je za glavnog i odgovornog urednika televizije O2 i Play radija.

Iako je najveći deo karijere proveo u medijima, Dragan Karadžić se ne eksponira previše u javnosti. Aktivan je na Tviteru, gde redovno komentariše aktuelne događaje i učesnike društveno-političkog života, a sada je na Instagramu podelio jednu novu fotografiju kojom je Dejanu Panteliću poželeo dobrodošlicu na televiziju B92.

***

Bonus video: Tamara je srpska hirurškinja u Brazilu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram