Saška Veselinov je snajka koja ruši sva modna pravila Đokovića, a ovaj dekolte je najlepši dokaz

saška veselinov
Foto: M.M./ATAImages

„Problematičan“ detalj u autfitu.

Saška Veselinov od pre godinu dana nosi prezime Đoković, otkad se udala za Đorđa, mlađeg brata našeg najboljeg tenisera, a nedavno su proslavili prvu godišnjicu. Lepa plavuša, koja je u međuvremenu rodila sina Aleksandra, objavila je juče na Instagramu seriju fotografija koje su digle priličnu prašinu među njenim pratiocima.

Kako se da videti na fotkama, Saška i Đorđe uživaju na moru u Crnoj Gori i svoju sreću i ljubav poželeli su da podele sa svima.

Međutim, ispostavilo se da će fokus mnogima biti ono što je Saška obukla.

Ona je pozirala u haljini vrlo zanimljivog dezena, ustručenoj, sa kragnom i – dubljim dekolteom.

A to se nekima nije svidelo, pa kažu kako taj detalj ne pristaje damama Đokovića, ali ni bilo kojoj dami, da treba da smanji dekolte…

Ipak, većina Sašku podržava i podseća da svaka žena može da nosi ono što joj se prohte i da je njena odluka šta će obući i u čemu se oseća najbolje.

Saška se možda oblači atraktivnije od drugih žena porodice Đoković, ali da li time nekoga ugrožava? Uostalom, gde je zapisano po kom protoklolu ona treba šta da obuče, posebno dok sa porodicom uživa na moru?

Saška je inače nedavno progovorila i o porodičnim odnosima i roditeljskim obavezama.

„Često čujem da žene govore: ‘Muž mi ne pomaže oko deteta.’ Ne mogu da razumem te žene i kako uopšte pristaju na odnose u kojima se obostrana briga oko deteta ne podrazumeva. U našem slučaju Aleksandar je došao iz čiste ljubavi u naše živote. Jedva smo čekali da ga upoznamo, pa sve obaveze oko njega radimo zajedno. Smatram da je to normalno i prirodno.“

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram