U raju gde žive Saška i Đorđe Đoković najveći adut je kamin

Saška Veselinov i Đorđe Đoković
Saška Veselinov i Đorđe Đoković Foto: M.M./ATAImages

Na svakoj fotografiju on ukrade pažnju.

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića, juče je proslavila 23. rođendan, a tom prilikom Đorđe joj je priredio romantično iznenađenje.

Slavljenica je na storiju na Instagramu podelila fotografiju na kojoj sedi na podu ispred velikog belog kamina, okružena buketima crvenih i belih ruža i sa mnogo balona.

Crvene ruže su bile u buketu u obliku srca, dok su oko kojih gorele male bele svećice.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška nije podelila samo ovu fotografiju. Ona je na storijima objavila i slike sa kućnim ljubimcem iz kupatila i dnevne sobe, po kojima možemo videti da ovaj par živi u pravom luksuzu.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Na jednom storiju vidimo žutog papagaja u prvom planu, ali i prelepu drvenu policu sa malim četvrtastim pregradama na kojima se nalaze knjige i buket cveća. Centralni deo ove police zauzima veliki televizor.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Na jednom zidu se nalazi beli, ozidani kamin, koji prostoru daje prijatnu, porodičnu atmosferu.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Na sledećem zidu se nalazi velika slika u drvenom, izrezbarenom ramu, ispod koje je siva saksija sa neobičnim drvetom čije stablo oblikuje mrežu. Glavna faca i na ovoj fotografiji je papagaj.

Foto: Instagram/saskaveselinov

Saška je podelila i jedan stori iz kupatila u ogledalu, bez šminke i u crnom duksu, a u pozadini vidimo bele pločice sa mermernim printom.

Podsetimo, Đorđe i Saška nedavno su se venčali u Crkvi Svetog Marka, nakon čega su se mladenci i gosti ukrcali u privatne avione i uputili za Crnu Goru gde je bila zakazana velika proslava, na kojoj su pevali Sergej Ćetković, Željko Samardžić, Milica Pavlović, Saša Kovačević i Aleksandra Prijović.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram