Danijela Dimitrovska pokazala jedine farmerke koje nosi na štiklu, a svaka žena treba da ih ima

Danijela Dimitrovska Foto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Danijela Dimitrovska je pokazala na svom Instagram profilu farmerke koje odgovaraju visokim devojkama, posebno kada požele da kombinuju džins i potpetice.

Manekenka Danijela Dimitrovska, danas pored pozicije voditeljke, ima i tutulu jedne od najuticajnijih poznatih ličnosti na društvenim mrežama. Neretko deli predloge i savete o bjuti proizvodima i trikovima, ali ipak ono u čemu potpuno briljira je moda. Bilo da su dnevne ili večernje kombinacije, ona skoro svakodnevno servira bar jednu koja nas oduševi.

Čak i kada je tema stajlinga neki od popularnih trendova, kao što su school girl stil ili tihi luksuz, ona ih nosi na svoj način.

Ovog puta je podelila još jedan get ready with me video, u kojem prikazuje na koji način bira i sklapa auftite od samog početka. Danijela nije krila da je odabrala jedan komad koji ju je, kako sama kaže, posebno usrećio. U pitanju su farmerke ravnog kroja, srednje visokog struka i dužih nogavica. Ovaj miks se retko sreće, jer brendovi sve češće dele džins na široki dugih nogavica i druge koji sežu do zglobova ili malo ispod njih. Ovo je posebno problem kada poželite da obujete štikle na farmerke, a u Danijelinom slučaju, manekenska visina je dodatno otežavajuća.

Danijela Dimitrovska Foto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Ipak, ona je pronašla u Zari model koji je uspeo da savršeno legne na struk, a dužinom je sezao ispod potpetice. Njen izbor je pao na crne, kožne slingback cipele, koje najbolje obučene žene Londona i Pariza uveliko nose. Pa ako ste se dvoumile da li i kako biste ih nosile, pored Danijelinog primera, inspiraciju možete pronaći i kod jedne od dve najzgodnije žene današnjice.

Danijela je sasvim iskreno prikazala i žensku dilemu koju najteže rešavamo, koja glasi: „A šta gore?“ Između klasične bele košulje ravnog kroja i belog topa koji se vezuje sa prednje strane celom dužinom, ona se, sasvim logično, odlučila za drugu opciju.

Danijela Dimitrovska Foto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Kako je sama rekla uz „malo otvoreniji“ gornji deo, ide oversized blejzer, pa je odabrala jedan u sivoj boji i ležerno ga prebacila preko ramena.

Sve je upotpunila aksesoarima, kao što su crna Chanel torba, naočare i zlatne minđuše.

Danijela Dimitrovska Foto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Savršeno, zar ne?

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram