Crna Mamba Isidora Građanin: Glumica se pojavila na premijeri u Beogradu kao opasna agentica

M.K./ATAImages

Popularna glumica Isidora Građanin pojavila se na premijeri filma Darka Bajića "Poslednji strelac" u crnom izdanju od glave do pete.

Premijera filma Darka Nikolića „Poslednji strelac“ koja je održana sinoć u CineStar biskopu u Ada Molu okupila je poznate ličnosti, a svu pažnju ukrala je glumica Isidora Građanin.

Mlada umetnica je za ovu priliku odabrala crni autfit od glave do pete. Jedna od najlepših srpskih glumica mlađe generacije pozirala je pred fotoreporterima u crnom mantilu sa pojasom za vezivanje u struku , a ispod je imala elegantne crne pantalone širih nogavica.

Antonio Ahel/ATAImages

Ovo modno izdanje zaokružila je crnim čizmama na visoku potpeticu, dok je svoju dugu crnu bujnu kosu pustila uvila u talase.

Antonio Ahel/ATAImages

Inače, Isidora Građanin je u dosadašnjoj karijeri ostvarila nekoliko značajnijih uloga. Tumačila je Sofku u filmu „Vrati se Zone“ i Marijanu u komediji „Petak 13“. Igrala je i Nađu u seriji „Istine i laži“, te bibliotekarku u seriji „Komšije“. Tumačila je i epizodne uloge u serijama „Jutro će promeniti sve“, „Urgentni centar“ i „Ubice mog oca“, a manja uloga joj je pripala i u filmu „Južni vetar“.

Antonio Ahel/ATAImages

U seriji Siniše Pavića „Junaci našeg doba“ tumači jednu od glavnih uloga, baš kao i u tinejdžerskoj seriji „Moja generacija Z“. U filmu „Ključ“ Isidora igra glavnu žensku ulogu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram