Čizmice u koje ćete se momentalno zaljubiti, a nosićete ih cele jeseni i zime

Crvene čizme
Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pun pogodak!

Ove jeseni i zime, kratke čizmice na štiklu zauzimaju centralno mesto kao jedan od najpopularnijih izbora skoro svake žene. Ovaj trendi i istovremeno bezvremenski komad je jedan od retkih koji stoji baš skoro svakom tipu. Kako su manje upečatljive u odnosu na duboke čizme, pristaju i niskim i visokim, dok u kombinaciji sa visokom štiklom lako svakom autfitu dodaju notu elegancije dovoljnu da uvek i svuda izgledate perfektno. Upravo ovo kratke čizme čini suštinskim dodatkom svakom cipelarniku. Ali to nije sve.

Na domaćem tržištu ovaj komad dolazi u nebojeno različitih bija, dezana i stilova, od klasične kože do antilopa, a i visina štikle se rangira od one za svaki dan, do viših modela prikladnijih za posebne prilike. Tako da bilo da se spremate za svečani događaj ili se odlučite za ležerniji luk, ovaj par obuće će jednostavno upotpuniti vašu kombinaciju. Sa uskim ili širokim farmerkama, kratkom ili dugačkom haljinom, ili čak šortsom – ove cipele su jedan od retkih modela koje se uklapaju uz odeću, a ne obrnuto.

Sa njima možete lako da kreirate jedinstven autfit tako što ćete kombinovati raznovrsne modele i dezene, jer one svojim minimalističkim modelom ostavljaju dovoljno prostora za eksperimentisanje sa različitim stilovima.

Pa na primer za kežual autfit uparite ih sa farmerkama i udobnim džemperom, a za formalniji izgled kombinujte ih sa blejzerom i uskom suknjom. Opcije su neograničene, a prilagodljivost čizama vam omogućava da ih skoro svakodnevno nosite na drugačiji način.

Sem toga, ovaj model čizama je izuteno funkcionalan. Pored toga što ih bez problema možete nositi tokom jesenje i zimske sezone, vrlo često su lako prilagodljive i prolećnim mesecima. A uz odgovarajuću negu i održavanje, mogu trajati više sezona, što ih čini isplativom investicijom.

Mi vam predstavljamo nekoliko najzanimljivijih čizmica koje se mogu naći u radnjama u Srbiji.

Zara, 7.990 dinara

Foto: zara.com

Mango, 5.490 dinara

Foto: mango.com

Steve Madden, 17.990 dinara

Foto: fashionandfriends.com

Bershka, 3.990 dinara

Foto: bershka.com

Farrah, 12.990 dinara

Foto: ninewest.rs

Safran, 5.290 dinara

Foto: safran.rs

Tommy Hilfiger 21.990 dinara

Foto: fashionandfriends.com

Mango, 6.490 dinara

Foto: mango.com

Stradivarius, 7.990 dinara

Foto: stradivarius.com

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram