Trik s cipelama Džulije Garner je savršen ako su vam visoke štikle agonija, a nekad baš želite da ih nosite

Presley Ann / Getty images / Profimedia

Misterija cipela koje nestaju.

Koračanje crvenim tepihom pred mnoštvom fotografa i novinara može biti pomalo zastrašujuće i za najiskusnije holivudske zvezde, pogotovo u visokim štiklama. Pritisak da izgledaju glamurozno često je jači od činjenice da visoke potpetice mogu biti jako neprijatne i bolne. Džulija Garner, poznata po svojoj ulozi u hit seriji „Ozark“ i nedavnoj osvojenoj nagradi Emi za „The Assistant“, pronašla je trik koji mnogi od nas mogu iskoristiti u raznim prilikama. Garner je uspela da pronađe rešenje koje osigurava udobnost, dok njen stil i elegancija ostaju  netaknuti.

Ona je na LACMA Art+Film Gala zabavu koju je organizovao brend Gucci u Los Anđelesu, pristigla u mokasinama. Lagodno je išetala iz limuzine u ravnim i udobnim cipelama, a kasnije ih zamenila visokim potpeticama, baš na vreme za fotografisanje. Ovaj znalački i lukav gest može da spasi celokupno veče (ili dan) kada su vam visoke štikle agonija, a baš želite da ih nosite.

HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako su ovakvi događaji pravi sinonim za glamur i eleganciju, te slavne ličnosti i njihovi stilisti neumorno rade na senzacionalnim autfitima, i mi, obični smrtnici, vrlo često izdvajamo dane i sate da osmislimo efektne i glamurozne kombinacije za bitne proslave. A neizbežni deo su i cipele sa visokom potpeticom, koje ne samo da čine da izgledamo više, već pomažu da svaki autfit izgleda elegantije. Ipak, nekad samo čeznemo za udobnošću i dobrim provodom (što je često nemoguće kad stojite na dvanaesticama). Džulija Garner podseća da je i poznatim ličnostima potrebno praktično rešenje ove situacije.

Crna haljina koja joj se sa jedne strane spuštala do ispod stopala, dok je drugu nogu ostavila skoro potpuno otkrivenu, isticala se pre svega po gornjem delu koji su krasili mnogoborjni cirkoni. Ovaj atraktivni model se tankim povezima vezuje oko leđa ostavljajući veći deo kože otkriven. Džulija je za početak haljinu iznela uz mrežaste čarape do kolena i crne mokasine.

Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Ova ekstravagantna haljina, zapravo i ne iziskuje preterano ukrašavanje detaljima, pa je i uz ravnu obućui dovoljno efektna za bilo koji događaj,

Ipak, tačno pre nego što je stala pred fotografe, Dženifer se preobula u crne sandale sa visokom potpeticom i haljini dala poptuno drugačiji luk. Od glam rock elegancije, dostigla je najviši stepen gracioznosti.

Ova transformacija pokazuje da možete ostati verni komforu, a da i dalje izgledate zapanjujuće elegantno kada situacija to zahteva.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram