Čizmice Marijane Mateus su najluđa stvar koju smo videli ove godine na Exitu

Marjana-mateus-EXIT
Marjana-mateus-EXIT

Kažu da se Exit promenio, ali ipak nju nismo očekivali.

Marijana Mateus neretko iznenađuje svoje pratioce na društvenim mrežama.

Iako njen Instagram profil svedoči da Marijana živi vrlo ispunjen i aktivan život, jedna objava se posebno istakla u moru drugih na kojima uživa na luksuznim odmorima i londonskim čajankama.

Naime, lepa Novosađanka je ispoštovala jedan od najvećih evropskih festivala koji se upravo i održava u njenom rodnom gradu. S obzirom na to da se retko viđa među „običnim smrtnicima“, Marijanina objava sa Exita je iznenadila sve.

Najveću pažnju je privukao njen aurfit koje se zaista ističe po mnogo čemu. Bela kratka haljinica sa V dekolteom ukrašenim sivom mašnicom predstavlja izuzetno hrabar izbor za odlazak među masu jedva vidljivu u oblaku prašine.

Najzanimljiviji je Marijanin izbor obuće, kožne čizmice na štiklu su zaista pravi izazov kada je reč o odlasku na petrovaradinsku tvrđavu, ipak ne sumnjamo da se ona savršeno snašla. Što potvrđuje i njen komentar ispod objave: „a night to remember“ (veče za pamćenje), pa sem zapamćenog autfita, Marijana je ponela i uspomene kojih će se dugo sećati.

View this post on Instagram

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Ništa manje nije bila interesantna i njena frizura, prednji deo je zalepila gelom, dok je ostatak kose podigla u spiralnu punđu.

Nema sumnje da Marijana dobro poznaje modu i da kao svetska žena to dokazuje uvek i svuda. Na jednoj u nizu slika koje je objavila za oko je zapala potpuno crna kombinacija devojke koja se sasvim slučajno našla u kadru. Mrežaste čarape, patike, top i šorts sa dobro poznatim kikicama koje redovno viđamo na Exitu je apsolutni opozit Marijaninom belom aufitu, ali ništa manje upečatljiv.

Bilo kako bilo, posetiteljke Exita i ove godine su privukle mnogo pažnje svojim autfitima, pa će tako mnogima u će sećanju ostati stajling jedne plavuše koji i na plaži nose samo najhrabrije devojke.

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram