Ko su atraktivne plavuše s kojima Marijana Mateus uživa u Dubaiju

marijana mateus
Foto: Instagram/marijanamateus

Marijana u društvu Ruskinje koja obožava Đokovića.

O životu Marijane Mateus često se govori u domaćim medijima. Ona privlači pažnju gde god da se pojavi, svi pričaju o tome šta je obukla, gde je otišla na odmor, koju je novu nekretninu kupila, sa kim se druži.

Nije strano da Marijana ima svetski poznate prijatelje. Pre par godine se pohvalila fotografijom doručka s Viktorijom Bekam u Londonu, zatim prijateljstvom s Gvinet Paltrou, nedavno je bila na rođendanu bivše misice Indije Kvini Sin, a sada je viđena u interesantnom ženskom društvu u Dubaiju.

Marijana je na Instagram profilu podelila niz fotografija sa jedne večere u poznatom restoranu Nammos u Dubaiju, a društvo su joj pravile poznate žene modne industrije.

Za ovu priliku Marijana je obukla elegantu haljinu golih ramene koju je začinila zlatnim nakitom, a i ostale žene s kojima je bila u društvu bile su elegantno obučene.

Među njima su se našle modna dizajnerka Tamara Ralf, ali i Viktorija Lopirjova.

Viktorija je ruska televizijska voditeljka, model i glumica, koja je krunisana za misicu Rusije 2003. Bila je i zvanična ambasadorka Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine, nakon čega je postala poznata i van granica svoje zemlje.

Ova lepa plavuša je bila u braku dve godine s fudbalerom Fedorom Smolovim. Prisustvuje brojnim svetskim događajima, često se može naći u društvu poznatih, a nedavno je pozirala i sa Novakom Đokovićem.

Pored nje, Marijini je pravila društvo u večeri i Basek Ozbek, poznata turska menadžerka, ali i anonimne žene poput Monike Perlman, Amande Gutkin i Širin Ruken.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram