Udahni duboko i pogledaj kolekciju cipela Džej Lo

Kampanja za novu liniju cipela JLO
Kampanja za novu liniju cipela JLO: JLO / Planet / Profimedia

Raspored Dženifer Lopez nije pretrpan u vreme pandemije, ali lansiranje njene nove kolekcije cipela je zapalo baš ovih dana.

„Ako mnogo radiš i podstičeš sam sebe na to, možeš da budeš bolja osoba i fizički i mentalno i emotivno. Prestani da se pitaš ‘da li ću tako izgledati’, umesto toga samo postavi pitanje ‘šta sledeće želim da uradim?’ Jer možeš to da ostvariš“, rekla je Dženifer Lopez uoči lanisranja svoje nove linije cipela.

Osim ove introspekcije koja teško da ima veze sa obućom, ona je ipak otkrila i detalje vezane za svoj poslednji modni poduhvat.

Džej Lo kolekcija cipela
Džej Lo kolekcija cipela; Foto: JLO / Planet / Profimedia

„Bila sam kao dečak u detinjstvu. Čak i kada sam kao tinejdžerka postala plesačica, u ranim 20-im, za mene su postojale samo martinke, Timberland cipele i vojničke čizme“, rekla je Lopez i objasnila da baš zato njena nova kolekcija nudi ženstvene stileto modele cipela, ali i patike bez kojih ne bi mogla da funkcioniše kada nije na sceni.

„Ja sam iz Bronksa, pa sam na neki način rođena u patikama. U kraju iz kog dolazim patike govore mnogo o tebi. Zato su one veliki deo nove linije. Verovali ili ne, mnogo ih nosim“, kaže Džej Lo.

Pročitajte još:

Komentarišući pandemiju i preporuke da se ostane kod kuće, dala je savet kako ostati normalan.

„Moramo naći načine da se fokusiramo i radimo od kuće, ali istovremeno i da pronađemo stvari koje će nas održati pozitivnim“, kaže pevačica.

Dženifer Lopez se trenutno nalazi u svojoj kući u Los Anđelesu sa svojim blizancima, 12-godišnjim Maksom i Emom.

„Iskreno ne znam da me bilo šta čini srećnijom od kupovine cipela. Da budem iskrena? Mislim da se trenutno mnogo kupuje onlajn. I to ne da bi se cela ova vrlo ozbiljna situacija učinila lakšom…Ljudi rade vrlo posvećeno da bi se sve završilo. Ali takođe moramo ostati humani i moramo održati smisao za humor u teškim vremenima“, zaključila je Lopez.

Kolekcija cipela Džej Lo
Kolekcija obuće Džej Lo; Foto: DSW via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia