„Bojanin šampon“ je godinama najtraženiji recept na internetu

Ilustracija, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Evo kako da vam kosa brže poraste.

Ako ste u nekom trenutku na internetu potražili domaći recept za negu kose, nema šanse da niste naleteli na sad već kultni „Bojanin šampon“. U pitanju je šampon iz domaće radinosti koji je postao popularan na ženskom forumu Ana.rs nakon što je recept ostavila jedna Bojana – i od tad ga svi koriste!

Devojka je recept ostavila pre više godina, kada ga je čula od svoje frizerke. Probala ga je, ispostavilo se da joj je zaista podstakao rast kose i preporučila ga drugim ženama na forumu.

U roku od nekoliko meseci SVI su koristili Bojanin šampon, a danas se već niko ni ne pita zašto taj šampon tako zovemo. Bitno je samo da znate da se pravi lako, veoma je jeftin i rezultati su fenomenalni.

Iako, naravno, ne može da odgovara svakoj kosi, iskustva žena iz naše redakcije svedoče da pomaže svima koji imaju problema sa opadanjem kose, kao i onima koje žele da im kosa brže raste. Za maksimalne efekte, dobro bi bilo da se kombinuje sa domaćim maskama.

Potrebno je:

750 ml šampona od koprive

AD kapi

100 ml pantenola

50 ml ricinusovog ulja

30 ml kapi od koprive

Priprema:

Sve sastojke možete naći u apoteci po veoma povoljnim cenama. U veću flašu sipajte sve sastojke i dobro promućkajte. Pre svake upotrebe šampon ponovo promućkajte i perite kosu njime svaki put – potrebno je mesec dana da se vide prvi rezultati.

Ono što možete da očekujete jeste smanjen intezitet opadanja kose, ubrzan rast i pojavljivanje novih, mladih dlačica oko čela i slepoočnica. Ipak, na forumu se javilo nekoliko devojaka kojima Bojanin šampon jeste isušio kosu, tako da vodite računa o tome – ukoliko vidite da se mnogo suši, bolje prestanite sa korišćenjem ili počnite da ga kombinujete sa drugim preparatima.

***

Bonus video: Borba protiv nasilja nad ženama: Somborske šnajderke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram