Hit nokti koje obožavamo ovog leta često izgledaju aljkavo

Moda i lepota 30. jun 202006:48 > 11. maj 2021 12:11
Beli nokti
Foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Beli nokti nisu novi trend, ali su svakako jedan od najpopularnijih ove godine. Ipak, ono o čemu treba voditi računa je da ovaj manikir treba da bude vrlo precizan, da ne bi izgledao zamazano i neuredno. A linija između dobrog ukusa i aljkavosti u ovom slučaju je vrlo tanka. I to bukvalno.

Kad se odlučite za ovu vrstu manikir trenda, prvo razmislite o nekoliko ključnih faktora. Prvi je da pronađete odgovarajući sastav laka za nokte. Naime, ukoliko je lak previše vodenast, moraćete da ga nanesete u nekoliko slojeva kakobbiste postigli željenu mat belinu. Ukoliko je pregust, u opasnosti ste da izgleda kao da na ruci imate korektor.

*

*

Drugo, morate biti vrlo pažljivi kad birate sa čim ćete bele nokte kombinovati i kako ćete ih akcentovati. Ukoliko preterate sa šarenim aksesoarom, možete ostaviti utisak jeftinoće i zato je najbolje da se odlučite za neke elegantne zlatne akcente ili pak za pastelne boje.

*

*

 

Pročitaj i:

Treća, ali ne i najmanje bitna stvar je – kvalitet laka. Ovo je jedan od onih trendova sa kojima fušerisanje ne može da vam prođe jer se, kad je bela boja u pitanju, svaka, pa i najmanja omaška vidi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram