Trik za maskiranje izrastka na noktima sa gel lakom

Moda i lepota 06. apr 202009:47 > 11. maj 2021 12:12
Gel lak
Gel lak: Oleksandr Smirnov / Panthermedia / Profimedia

Ukoliko vas nerviraju nokti koje ne možete da sredite u salonu, a imate gel lak na rukama, pronašli smo odličan trik koji će maskirati izrasli deo.

Ukoliko ste do pandemije i zatvaranja kozmetičkih salona redovno išli na skidanje i stavljanje gel laka i ako vam je baš grozno da pogledate u ruke i vidite onaj beličast deo koji je izrastao, verovatno ste već pomislili na dve opcije. Dakle, ili ćete gel lak pokušati da skinete sami, ili ćete pustiti nokte da baš izrastu i „izbiju“ obojeni deo.

Ovo drugo podrazumeva da sređujete zanoktice normalno i da skraćujete nokte da ne biste došli u fazu „kandže sudbine“.

Pročitajte još:

Olivija Smoli, blogerka i frizerka iz Južne Floride je imala isti problem kao i vi, ali ga je uz jedan trik rešila i podelila na Instagramu. Rešenje je jednostavno – ona je na koren nokta namazala gliter lak, ali možete kombinovati i bilo koji drugi lak koji imate u kući, a slaže vam se uz onaj koji je već na rukama. Mogućnosti su neiscrpne, igrajte se.

Rešenje je svakako bolje od „uradi sam“ skidanja gela, jer je veća šansa da ćete oštetiti nokte tokom poliranja i turpijanja cele nokatne ploče. A ako vas zanima više saveta frizera i kozmetičara za negu kod kuće, potražite ih na našem sajtu.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram