Barbi kosa – novi trend da frizura izgleda skupo

Moda i lepota 07. mar 202109:30 > 11. maj 2021 12:09
frizura lokne
Foto: Instagram/aleksandar_dramicanin

Britanski frizer Kris Eplton, čovek koji frizira Dženifer Lopez i Kim Kardašijan, otkrio je šta smatra najvećim trendom ovog proleća. To nisu ni bob ni zavesa šiške, već - kosa koja izgleda skupo to je zapravo sjajna i negovana kosa od korena do vrhova uvijena u takozvane Barbi lokne.

Latino diva Dženifer Lopez već dugo nije samo pevačica i glumica već je modna ikona koja diktira trendove, posebno u oblikovanju kose, pišu na sajtu 24sata.hr.

Tako je pevačica ponovo proslavila kratak bob, deblje pramenove i visoki rep, a uspelo joj je da sjajno izgleda i sa svemirskim punđicama na glavi. Ipak, to je jedna od pet frizura koje odlaze u istoriju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Iza svih tih njenih ideja s kosom stoji upravo britanski frizer Kris Eplton koji je za portal Glamur otkrio koji trend smatra nezaobilaznim u mesecima pred nama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Pročitajte još:

„Poslednje što ljudi žele jeste izgled koji ih podseća na nešto što sami mogu da izvedu kod kuće“.

Zato se, kako kaže Kris, u modu vraćaju glamurozne kovrdže i takozvana Barbi kosa. Ne, to ne znači nužno da morate da prvom prilikom postanete plavuša jer boja kose kod ovog trenda nije presudna. Presudno je samo to da kosa izgleda doterano, glamurozno i ono najvažnije – skupo. Ipak, oblikovanje kose ne morate da starno skupo platite već samo treba da postignete taj efekat.

„Skupa kosa je u suštini zdrava, negovana kosa koja je stilizovana i sjajna od korena do vrhova“, objašnjava Kris.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram