Frizure koje će vladati ovog proleća

Moda i lepota 28. feb 202116:30 > 11. maj 2021 12:09
dakota džonson i monika beluči
Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nova frizura je jedan od načina da razbijete monotoniju, častite sebe i i resetujete se za toplije dane pred nama.

Ovo su frizure koje će biti najpopularnije ovog proleća i leta.

Mullet ili „fudbalerka“

Mnogi će reći da je ovo najgora frizura u istoriji, ali se ona vratila na velika vrata. Međutim, u 2021. godini ova stara frizura izgleda ženstvenije. Naime, ima „mekši“ oblik koji ju je učinio pristupačnijim trendom. Takođe su „fudbalerku“ počele da nose mnoge slavne žene, poput Majli Sajrus i Rijane.

Šiške, šiške, šiške

Sve više žena žele da eksperimentišu sa kosom bez gubitka dužine, a šiške su odličan način da transformišete svoj izgled bez dramatičnog šišanja. Najpopularnije su zavesa šiške.

To ne čudi jer su nešto duže, pa se lakše održavaju, a i lako se mogu nositi iza uha kada vam dosade.

Bob

Klasično šišanje kose do brade i dalje je popularno – zato što izgleda odlično na raznim teksturama kose. Dobro stoji i ženama sa gustom, ali i sa ređom dlakom.

Dugo je vladao lob, što je nešto duža verzija ove frizure, ali se ponovo vraća kratka kosa. Veoma je praktična za toplo vreme, iziskuje malo vremena za sređivanje kada je dobro ošišana, a takođe lepo otvara lice.

Razdeljak na sredini

Prema generaciji Z na TikToku, razdeljak na sredini postao je simbol mladosti. Odjednom je ovaj način deljenja kose u trendu, jer je to jednostavan put ka transformaciji vaše sadašnje frizure u potpuno novi stil.

Kratko i smelo

„Piksi“ frizura u smeloj boji, koju je popularizovala Demi Lovato, sve više je privlačna ženama. Šta je hrabrije od kratke kose u jarkoj boji, poput pink?

Međutim ukoliko ste spremni da eksperimetišete sa ovakvom frizurom, budite pripremljeni na češće odlaske u salon, jer joj je potrebno redovno održavanje – jarka farba se više ispira.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram