Bankarka Sanja u najlepšem kombinezonu ovog leta – svi su se okrenuli za njom, a imali su šta i da vide

Foto: Zadovoljna.rs

Pobedničko monohromatsko izdanje.

Modna patrola Zadovoljne ne odmara ni u najvrelijim danima u potrazi za najbolje obučenim Beograđankama, a jedno od najefektnijih izdanja sreli smo proteklog vikenda na šetalištu pored Kule Nebojša.

Sanja je bankarka koja se uputila na ručak sa porodicom, od glave do pete obučena u tamno plavo, u skladu sa trendom koji je ove sezone apsolutni hit kad su boje u pitanju.

Foto: Zadovoljna.rs

Kako nam je rekla, svi komadi koji čine ovaj stajling su stari više od pet godina i pokazali su se kao isplativa investicija jer ih je nosila nebrojeno puta u različitim prilikama.

Zvezda autfita definitivno je kombinezon kupljen u Moni sa karakterističnom šnalom koja toliko dominira ovom kombinacijom da ne traži nikakve dodatne aksesoare. Sanja to odlično razume, pa je uz nju ponela samo Tissot sat, koji je od supruga dobila za prvu godišnjicu braka i iz emotivnih razloga ga nikad ne skida.

Foto: Zadovoljna.rs

Ovaj klasičan metalik model odlično komunicira sa torbom koja je takođe iz Mone i diskretnim prstenom od belog zlata.

Inače, Sanjin autfit nas je posebno oduševio jer kombinezon bočno ima atraktivne proreze i otkriva gola leđa, a opšti utisak je da se može nositi i u dnevnim i u večernjim kombinacijama, u zavisnosti od obuće koju uz njega izaberete.

Foto: Zadovoljna.rs

Ova bankarka iz Beograda se odlučila za neprolazne Timberland sandale sa platformom od plute koje su zaista sjajan model za podizanje samopouzdanja, jer svaki autfit lansiraju na viši nivo. Osim toga su jedan od onih komada u koje se uvek isplati uložiti, pa ih tako i Sanja nosi godinama, a one se, kako kaže, i dalje odlično drže.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram