Mašin stajling je prava lekcija kako se nose čizme koje će obeležiti ovu jesen

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Da li ste ikad poželele da izgledate poput šik dame koja je upravo sišla sa svog Harlija Dejvidsona, a da se kombinacija ne svede na kratak šorts i mini top?

Ukoliko jeste, a nije vam polazilo za rukom da smislite kako to da uradite, bacite pogled na Mašinu kombinaciju. Naša streetstyle patrola je doslovno skočila za njom i zamolila je da nam nešto detaljnije kaže o svom stilu.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Maša je sa neverovatnim samopouzdanjem koračala u čizmama koje će biti pravi hit ove jeseni i već se mogu videti na svim sajtovima. Reč je o kaubojkama koje su zaludele modni svet i poznate manekenke i trendseterke ih ne skidaju ni tokom leta u kombinaciji sa kratkim haljinicama ili uskim biciklističkama. Ipak, Mašin stajling me je više podsetio na one koje je princeza Dajana svojevremeno volela da nosi.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U njenom stilu, lepa Beograđanka je odabrala široke pantalone koje je opušteno prebacila preko crnih kaubojki, a jedinu veću razliku su napravili iscepani detalji koji su dali poseban šarm i ležernost njenom looku.

Na našu žalost, Maša nije mogla da se seti odakle su ove savršene farmerke, jer ih je kupila pre nekoliko godina.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

S tim u vezi, nije loše da nekada preturite po starim stvarima, ili čak maminim i bakinim ormarima, jer tu se nalaze pravi dragulji koji se iznova vraćaju u modu. Baš kao i crni blejzer, koji ipak nikad ne izlazi iz mode, a najbolje krojeve imaju baš oni koji datiraju iz perioda kada su naše bake bile mlade.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Maša je svoj kupila u Zari, isto kao i crnu bluzu koju je istakla brošem koji za nju ima posebnu vrednost. Celokupan autfit je akcentovan animal detaljima na naočarima kupljenim u jednoj  radnji u Knezu i velikim rancem u istom dezenu.

Bonus video: Humanitarna modna revija šnajderki iz Sombora

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram