Baku Miloratku iz Ivanjice Aleksandar Dramićanin transformiše u svetsku damu

Foto: Instagram / aleksandar_dramicanin

Predivno!

Aleksandar Dramićanin, koji je jedan od najpoznatijih hair i make up artista u Srbiji, na svom Instagramu pokazao je kako transformisao svoju baku Miku.

Njegova baka je na prvoj fotografiji s maramom, a na drugoj izgleda neprepoznatljivo.

Mika je dobila modernu, elegantu frizuru, šminku i odeću.

Ovo nije prva transformacija divne žene iz Ivanjice koju nam je pokazao. Dramićanin, koji sređuje zvezde kao što su Sanja Vučić, Ksenija Knežević, Ivana Nikolić, Anđelka Tomašević, Milica Tomašević, Matea Milosavljević, Aleksandra Tanasković, Sajsi MC, Olja Lević, i ranije je svoju baku Miloratku pretvarao u glamuroznu divu.

„Obožavam svoj posao i od malih nogu sam znao da ću se time baviti. Počeo sam da friziram još u drugom razredu osnovne škole, pravio sam komšinici raznorazne frizure, izvlačio pramenove. Sećam se čak kako sam baki Miloratki dok je spavala izvlačio crnim markerom pramenove na sedoj kosi, posle toga je ništa od mene nije moglo iznenaditi“, rekao je Aleksandar za Zadovoljna.rs.

Baka mu je, kako sam kaže, uvek i bila najveća zvezda i inspiracija, dok je kao dečak iz Ivanjice sanjao velike snove. Sada ima uspešan salon koji je dobro poznat među Beograđankama, a i šire – ali Miloratka zauvek ostaje najomiljenija žena koju sređuje.

***

BONUS VIDEO: Ruška Jakić na Beogradskoj nedelji mode

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram