Autfit studentkinje iz Kneza – definicija jesenje elegancije

Moda i lepota 15. nov 202013:21 > 17. maj 2021 12:02
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Moda često prkosi društvenim normama svih vrsta, a i na ulicama srpske prestonice postoje buntovnice koje nose svoje autfite samouvereno, bez obzira na sve.

Niko ne treba da mari za odeću koju neko nosi, sve dok ta odeća nekoga ne vređa. Jednu Beograđanku apsolutno ne zanimaju komentari dušebrižnika, a to je pokazala svojim autfitom, koji je veoma smeo za ovo doba godine.

Ukoliko ste i vi jedan od onih koje okolina često pita „da li ti je hladno“, verovatno ćete se pronaći u modnoj priči ove studentkinje ekonomije koja je Knez Mihailovom prošetala ženstvenu jesenju kombinaciju.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Sanja je izgledala veoma elegantno i trendi u ključnim komadima sezone – oversize sakou, koji je uklopila uz klasičnu crnu rolku i plisiranu suknju krem boje. Gležnjače sa ukrasnom šalom, veliki kaiš i mala torba su savršeni aksesoari koji prate njen autfit.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

*

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pročitajte još:

„Pratim trendove, ali se oblačim po svom nahođenju – u zavisnosti od prilike. Ako idem na fakultet ili neki događaj, pažljivije se obučem, ali imam i kombinacije za svaki dan“, ispričala nam je Sanja.

Svi komadi koje nosi kupljeni su u Zari i sličnim radnjama – Stradivarius ili Bershka su brendovi koje takođe voli.

Njena kombinacija je jedna od onih koje lako iz dnevne, poslovne varijante prelazi u sasvim prigodnu večernju, a većini upravo miks ovih komada – rolke, midi suknje i sakoa – dobro stoji.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram