Atomska plavuša – nijansa kose koja će dominirati ovog leta

Devojka, žena, plavuš, plava kosa, kratka kosa, atomic blond, atomska plavuša, osmeh
Foto: Shutterstock

Svetom plavuša poslednjih meseci dominiraju nežni, topli tonovi, ali izgleda da dolazi vreme za smelije odluke i nijanse. Nijansa koja će, prema stručnjacima za kosu, dominirati u leto 2021. godine, zove se atomska plavuša.

Plava boja kose će u svakom slučaju dominirati u letnjim mesecima, a dokaz za to je i porast pretraživanja koja se tiču plave boje, piše Zadovoljna.hr.

Traže se odgovori na pitanja kako se obojiti u sivo, kako privremeno preći u svet plavuša, kako se tranformisati u plavušu, kako ću izgledati s plavom kosom…

Čini se da će se ovog leta  mnoge dame voditi činjenicom da se plavuše bolje zabavljaju, a ako i razmišljate o prelasku u svet plavuša ili želite da osvežite svoju trenutnu boju, jedna od opcija može biti atomska plavuša.

Ova boja je svetlija i smelija nijansa plave za sve koji žele upečatljiv izgled. To je verzija platinaste plavuše, odnosno ton koji je jak, smeo i moderan. Višedimenzionalna tehnika bojenja koja se koristi i proizvodi koji obezbeđuju da kosa ostane u vrhunskom stanju čine pobedničku formulu.

Dakle, ako odlučite preći u taj svet, bitno je da svojoj kosi pružite kvalitetnu negu.

Ako vas privlači ime atomska plavuša, onda je najbolje da pogledate video u nastavku kako biste stekli uvid u to o kakvoj je nijansi reč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poppy Delevingne (@poppydelevingne)

BONUS VIDEO: Bezvremenska lepota Monike Beluči