Anđela i Adam Adaktar su napravili najveći bum na svadbi Marije Mikić

adaktar
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jednostavna a tako savršena haljina.

Pop pevačica Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić napravili su juče svadbu u Beogradu u jednom poznatom restoranu. Među gostima su bili i Anđela i Adam Adaktar koji su napravili pravi bum kad su se pojavili na ulazu.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela je na veselje došla u jednostavnoj, a tako savršenoj haljini – midi modelu trava zelene boje, baš one u kojoj je Kejt Midlton nedavno dodelila priznanja na zatvaranju Vimbldona. Ova boja je pravi hit sezone i obožavaju je i velike zvezde i devojke iz kraja jer je toliko upečatljiva da kroj i model i nisu toliko važni. Uz nju vam i ne treba poseban nakit jer je dovoljna sama po sebi, pa bi je zato rado obukla svaka žena.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Anđela je svoj model spojila sa crnom tašnicom i prozirnim papučama na štiklu, a struk je vizuelno suzila tankim kaišićem.

S druge strane, Adam Adaktar je bio ceo u crnom, i to u širim pantalonama i majici bez rukava, uz veliku zlatnu ogrlicu.

Ovaj „bog obrva“, kako sebe zove, nedavno je za Zadovoljnu govorio zašto obrve kod žena u Srbiji često izgledaju neprirodno i preterano.

„Zato što žene sa naših prostora, nekolicina njih, da ne kažem sve, vole da urade nešto što bi se žargonski reklo ‘za sve novce’, ali hvala bogu, to vreme je prošlo. Mi smo dosta uticali na to. Kako je već svima poznato, mi smo prvi ukinuli kocke na početku obrva i doveli novi trend. Od tada, morate priznati, obrve u Srbiji izgledaju mnogo, mnogo bolje.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram