Adel se vratila na TV, a svi gledaju u njenu košulju

Adel
Foto: NBC/ SNL / Ferrari / Profimedia

Adel je zapanjila svet svojom transformacijom, a sada se u javnost vratila kao domaćica kultne emisije "Saturday Night Live" u kojoj se pojavila u autfitu koji je pokrenuo mnogo diskusija.

Pevačica čiji vokal i ljubavne pesme obožavaju širom sveta nije nastupila nigde čitave tri godine, a sada se konačno pojavila na američkoj televiziji.

Adel je u promo snimku za epizodu u kojoj je domaćica progovorila na američkom akcentu, a još jednom su ljudi bili zapanjeni njenom figurom – već znamo da je britanska zvezda drastično smršala.

Pročitajte još:

Međutim, mnogi su se složili da je za svoj veliki povratak Adel definitivno mogla da izabere bolji autfit. Pevačica se, naime, pojavila u košulji koja i nije preterano šik – neodređene je nijanse braon boje a ima „ombre“ efekat koji nikako nije doprineo da izgleda bolje. Takođe, iako je pliš popularan materijal za hladnije dane, košulja od njega gotovo uvek izgleda previše retro, ali ne na dobar način.

U pitanju je komad brenda Acne studios, a cena košulje je 453 evra.

Srećom je njena šminka izgledala daleko bolje od autfita, a Adel je odlično izgledala na fotki koju su objavili na nalogu „Saturday night live“ na kojoj je bila obučena u oversize teksas jaknu.

Adel je ovog leta optužena i za kulturnu aproprijaciju – kada se na festivalu pojavila u bojama Jamajke, sa perjem na glavi.

Pevačica je vodila dijetu Sirtfud i redovno je vežbala sa ličnim trenerom, pa je tako dramatično smršala.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram