Žao mi je, ali nove Luj Viton patike su simbol ružnog

Megan Foks
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako bi se pravio izbor mis ružne patike, novi Louis Vuitton model bi osvojio prvo mesto.

Početak jeseni Louis Vuitton je dočekao s pojačanim modelom Archlight patika, ovaj put sa dve čičak trake umesto pertli.

Foto: Louis Vuitton via BestImage / Bestimage / Profimedia

Bela osnova sa perforacijama i prepoznatljivim LV dezenom na zadnjem delu bi trebalo da asocira na retro modele obuće, ali patike deluju kao deformisano parče gume od 1.090 dolara.

Archlight model se prvi put pojavio u kolekciji za proleće-leto 2018. a u prodavnicama je bio u februaru te godine.

Pročitajte još:

Momentalno je postao hit među poznatim obožavaocima Louis Vuittona, holivudskim glumcima i manekenkama, i uspeo je da skine s trona druge „ružne patike“ koje su osvojile planetu – Balenciaga Triple S.

I kad smo već kod ružne obuće i Louis Vuittona, ne smemo da zaboravimo ni novo čedo Virgila Abloha za tu modnu kuću koje je predstavio u Tokiju – patike – kaubojke.

Louis Vuitton has just unveiled a new pair of sneakers… in the form of cowboy boots. What do you think? –> https://bit.ly/3m0mQXE ?

Posted by Vogue Paris on Петак, 04. септембар 2020.

Iako kaubojke i patike nemaju mnogo zajedničkog, za Abloha važi da je majstor uvođenja novog konteksta u modu, pa je novi model možda bio pokušaj da se spoje dva potpuna kontrasta. Koliko je uspešan – procenite sami.

 

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram