10 modela farmerki koje oblikuju figuru i skrivaju stomak

Hejli Biber
Foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Farmerke su zasigurno najpraktičnija odeća u bilo čijem ormaru. Nemaju alternativu - nosimo ih u svim godišnjim dobima i u svim mogućim prilikama. Zato je važno imati jedan model koji nam savršeno pristaje i ističe naše atribute.

Osim što treba da budu udobne i prijatne, farmerke moraju da laskaju našoj figuri – a skinny kroj i visoki struk su dve odlike džinsa koji garantuju baš to.

Pročitajte još:

Uski kroj prati liniju tela i ističe obline, a visoki struk prikriva svaki višak na stomaku. Fugura izgleda oblikovano, zadnjica izdignuta, dok nedostaci postaju nevidljivi.

Baš takve farmerke u stalnoj su ponudi svih brendova, bez obzira na trendove – i to sa razlogom. Radi se o neprolaznom modelu kojem se žene stalno vraćaju, jer lepo stoje i lako se kombinuju.

Zato smo proverili kakva je trenutno ponuda skinny farmerki visokog struka.

Pull&Bear u novoj kolekciji ima prave prolećne farmerke – sa suptilnim detaljima na nogavicama i kolenu. Odlično će se kombinovati uz vedre boje aprila i maja.

farmerke
Foto: Pull&Bear

Linex, brend poznat po inkluzivnim veličinama, takođe ima duboki, isprani džins koji će se lako transformisati iz dnevnih u večernja izdanja.

farmerke
Foto: Lindex

Stradivarius nudi dva zanimljiva modela. Jedan je u pastelnim bojama – mi smo izdvojili lila farmerke, koje nam prizivaju lepo vreme. A tu su i klasične sive, idealne za posao.

farmerke
Foto: Stradivarius

*

Foto: Stradivarius

Fashion&Friends su idealno mesto da nabavite neki klasičan model skinny farmerki, koji će dugo trajati. Tu su tamne Levi’s 721 koje imaju hiljadu lica, kao i crne Guess od veoma rastegljivog džinsa.

Foto: Fashion&Friends

*

Foto: Fashion&Friends

Ukoliko volite džins sa iscepanim detaljima, H&M ima baš takav duboki model. Još jedne zanimljve farmerke su u ponudi ovog brenda – iako nisu skinny kroja, već su malo šire i kraće, takođe će lepo oblikovati figuru.

Foto: H&M

*

Foto: H&M

Zara sculp model farmerki je čuven među ženama, jer se odlično prilagođava liniji tela. Imate ga u više nijansi – od svetlog i tamnog džinsa. A trend sezone su zvonaste farmerke, koje iznenađujuće dobro stoje svima, zbog toga što izdužuju noge. Zara ima ovaj kroj sa visokim strukom.

Foto: Zara

*

Foto: Zara

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram