Andrea u farmerkama iz devedesetih koje će uskoro svi nositi

Moda i lepota 11. feb 202122:48 > 17. maj 2021 11:53
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Šetajući ulicama Beograda, sreli smo pravu mladu superheroinu, koja je veoma uspešna - a pritom ima odličan stil. Ona je ulicama prestonice prošetala kroj farmerki koji će ovog proleća svi nositi.

Donedavno se taj kroj farmerki jako retko viđao na ulicama, jer su vladale one uske i ravne. Međutim, zvonaste farmerke ove sezone biće svuda – ovaj retro trend zavladao je novim kolekcijama, a žene su ga rado prigrlile jer izdužuje figuru i izgleda jako elegantno.

Na veoma elegantan način prošetala ga je mlada Beograđanka koja pohađa srednju školu, a već niže uspehe. Naime, kada smo je sreli, baš se vraćala sa dodele nagrada, na kojoj je dobila priznanje zbog svog velikog postignuća na takmičenju iz istorije.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Andrea, koja je učenica XIV beogradske gimnazije, svoj taman džins zvonastog kroja savršeno je uskladila sa klasičnim, formalnim komadima.

Uz trendi farmerke odabrala je sivu rolku, čizme koje su pomalo muškog dizajna, kao i lagani kaput sa istaknutim reverima, u večnoj kamel boji. Mala torbica sa zlatnim lancem lepo se uklopila uz diskretnu zlatnu ogrlicu, koja se lepo istakla na sivoj boji.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

*

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Posebno nežan detalj su rukavice sa prirodnim krznom, koje je pozajmila od mame. Farmerke su Liu Jo, a rolka Massimo Dutti. Čizme je pronašla u Zari, dok je torba čuvenog brend Michael Kors.

Pročitajte još:

Pored već veoma dobro izgrađenog stila, Andrea ima i odličan temelj za buduću uspešnu karijeru.

„Bavim se sa milion stvari, ali prvenstveno istraživačkim radom. Bila sam prva na međunarodnom takmičenju iz istorije“, otkrila nam je, dodavši da je išla i na dosta takmičenja i iz biologije i hemije.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Uprkos tome što je prva u svetu iz istorije, Andrea planira da se bavi nekom prirodnom naukom – najverovatnije medicinom.

Svoj stil je opisala kao jednostavan i elegantan, a baš takav je bio njen današnji autfit.

Mi bismo rekli da je njeno oblačenje dosta „čisto“, dok spoj sive i bež boje izgleda veoma prefinjeno – dostojno jedne buduće naučnice.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram