Žene žele da muškarci čuju ovo: Najčešće greške koje momci prave u oralnom seksu

Seks
Foto: Shutterstock

Zašto je ovo tabu tema?

Zanemarujete ostale delove tela

Dok joj pružate oralno zadovoljstvo, ne zaboravite i druge delove njenog tela. Na primer, u isto vreme joj možete prstima dirati grudi, i one su zaslužne za jači osećaj zadovoljstva kod partnerke.

Ne pratite njene pokrete

Zapamtite, kao tokom klasičnog seksa, tako i kod oralnog – žene vole da pomeraju telo kako bi im zadovoljstvo bilo što veće. Obratite pažnju na njene pokrete i pratite ih – oni otkrivaju najbolji put do njenog zadovoljstva.

Previše žurite

Ženama treba više vremena da dođu do orgazma nego muškarcima. Prema seksualnoj savetnici dr Lauri Berman, ženama je prosečno potrebno 20 minuta, a muškarcima 7,5.

Zato, budite strpljivi i ne požurujte njen orgazam. Osim jezika i usana, koristite i ruke.

Razočarani ste ako ne doživi orgazam

Mnogim ženama je potrebna mentalna stimulacija nad vizualnom ili fizičkom, a muškarci su skloniji oslanjati se na taktilne reakcije i seksi vizualizacije, kaže seks-terapeut Jan Kerner. Ženi može da se desi da joj misli malo odlutaju iz nekog razloga i da to nije njen najbolji dan za seks. Imajte razumevanja i nemojte pokazivati razočaranje ako vaš oralni trud ne urodi vrhuncem, piše 24sata.hr.

Jezik vam prebrzo radi

Muškarci, budite nežni i radite to polako. Žena neće više uživati ako se ubrzate i previše pritiskate jezikom – upravo suprotno, užitak će biti manji. Osim toga, ono što jezikom želite da pronađete je njen klitoris, a jednom kada ga nađete, senzualno kružite po njemu. I još jedna stvar, neka oralni seks ne traje predugo, to nije takmičenje u izdržljivosti.

Želite da vam sedne na lice

Žene kažu da im je oralni seks mnogo draži kada ne sede na muškarčevom licu, već kada opušteno legnu, posebno kad se radi o početku veze. Kasnije, kada se oba partnera opuste jedno uz drugo, tada je pravo vreme za početak eksperimentiranja.

***

Bonus video: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram