Žena ostala zarobljena u karantinu na prvom dejtu naslepo

Foto: Daily Blast LIVE, SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Jedna Kineskinja je postala senzacija preko noći jer je objavila video dnevnike u kojima je dokumentovala svoj život nakon što je zaglavila u kući lika s kojim je išla na sastanak naslepo.

Vang je u nedelju otišla na večeru u stan na sastanak naslepo u centralnom kineskom gradu Džengdžou, gde je nedavna epidemija koronavirusa zatvorila hiljade u karantin u nekim delovima grada. Dok je završavala sa obrokom, oblast u kojoj se nalazio njegov stan je stavljena pod blokadu.

Šangajskom novinskom izdanju Pejper ispričala je kako zbog toga nije mogla da napusti stan svog ‘partnera’, te da je u taj grad došla na sedam dana kako bi upoznala potencijalne udvarače iz južne provincije Guangdong.

Foto: Daily Blast LIVE

Vang je brzo podelila bizarno iskustvo sa prijateljima na kineskim društvenim mrežama.

„Kako postajem starija, moja porodica mi je dogovorila sastanke sa deset potencijalnih aprtnera… Peti po redu je želeo da pokaže svoje kulinarske veštine i pozvao me je kod sebe na večeru“, rekla je Vang u jednom od video snimaka.

Ona je takođe objavila kratke video zapise koji dokumentuju njen svakodnevni život u izolaciji na WeChat-u, a koji pokazuju kako njen dejt kuva obroke za nju, obavlja kućne poslove i radi na svom  laptopu dok ona spava, prema snimcima koje su objavili lokalni kineski mediji.

„Pored činjenice da je nem kao drvena lutka, sve ostalo [u vezi sa njim] je prilično dobro. Uprkos tome što je njegova hrana osrednja, on je i dalje spreman da kuva, što mislim da je odlično.“, rekla je Vang.

Iako se činilo da se Vang nije žalila na ovo iskustvo, produžena izolacija nije izazvala procvat romanse.

Ipak, verovali ili ne, ona nije jedina kojoj se ovo desilo. Prošlog meseca jedan čovek se našao u izolaciji dok je premeštao svoj prtljag u Si’an u severozapadnoj provinciji Šanksi, pa je morao je da pozajmi jorgan od komšija.

Ono što je bilo neočekivano za Vang jeste da su njeni video dnevnici postali internet senzacija na kineskoj platformi Weibo, i čak haštag u vezi sa njenom situacijom pregledan je više od 5 miliona puta širom Kine.

Ali njena slava je totalno osramotila njenog dejta koji se osećao poniženo i sada je uklonila neke od video snimaka.

„Prijatelji su ga zvali i mislim da je to definitivno uticalo na njegov život, pa sam ih za sada skinula“, rekla je ona u video snimku, a prenosi The Guardian.

***

Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram