Visoka sam 1,88 i ne mogu više da podnesem kako me muškarci tretiraju

visoka devojka
Foto: Printscreem/TikTok/@marietemara4.0

"Dejting je gotovo nemoguć."

Manekenka visoka 188 cm otkrila je da zarađuje za život – pokazujući svoju visinu na OnlyFans, ali priznaje i da nikako ne može da pronađe dečka.

Meri Temara (28) vrlo je popularna na TikTok-u jer dokumentuje kako je živeti kao visoka žena. Iako ima hiljade obožavalaca na mreži, njena grupa udvarača je mnogo manja.

„Priznajem da je izuzetno teško naći momka višeg od mene“, rekla je Temara iz Palm Biča, a prenosi NY Post.

Kaže kako je upoznavanje s momcima za nekog kao što je ona skoro nemoguće jer je izbor ograničen. Samo oko dva odsto stanovništva u njenoj matičnoj državi Floridi je više od 190 cm.

„Govorili su mi da niko ne voli visoke devojke, da izgledam kao muškarac sa štiklama, da sam preteška da bih bila devojka i da popularni košarkaški tim traži igrača…“, ispričala je Temara.

Nažalost, na maltretiranje je Temara navikla od malih nogu.

„Biti najviši u školi za mene je bio izazov jer su me često maltretirali zbog toga što sam toliko viša i drugačija od svih ostalih“, seća se ona.

Kaže kako su je deca zadirkivala i nazivala je muškarcem jer je bila viša i teža od većine nastavnika.

Temara je priznala da su deca bila toliko okrutna prema njoj da bi sama ručala u toaletu jer nije imala prijatelje. Ali godine pune ružnih komentara i odbijanja pomogli su joj da postane žena puna samopouzdanja kakva je danas.

„Danas prihvatam svoje obline kao plus sajz model. Ponosna sam što sam visoka i pokušavam da inspirišem druge da je lepo biti visok i drugačiji“, rekla je ona.

Sada je, kako kaže, ultraženstvena jer ne želi da je više ikada nazivaju muškarcem i pokušava da promeni stigmu da je biti visok muška osobina.

Ona takođe želi da promeni narativ da niski muškarci i visoke žene nisu savršen spoj. Temara je kao primer dala brak svojih roditelja kako bi dokazala da sve može da funkcioniše i uz razliku u visini. Naime, njena mama Kristin je visoka preko 195 cm, a tata 188.

„Shvatila sam da je naš uobičajen porodični život nešto zaista zanimljivo većini ljudi, pa smo počeli da pravimo više porodičnih TikTok videa i svi su počeli da postaju viralni“, rekla je Temara.

Sada ona ima 1,3 miliona pratilaca, ali se takođe okrenula platformi OnlyFans, gde deli klipove na kojima ponosno pokazuje svoju visinu. Od kada se prijavila na OnlyFans, Temara je zarađivala do 295.000 dolara mesečno do kraja prošle godine.

„Samo se nadam da ću inspirisati druge i pokazati im da je biti visok, veći i drugačiji lepo i da nemaju čega da se stide“, rekla je Temara.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram