Slučajno sam ugledala dečka na sigurnosnoj kameri i otkrila poražavajuću istinu

Foto: Printscreen/Instagram/@kayla.nicole.g

Nije verovala šta vidi.

Opuštajuće krstarenje Kajle Gardner, njenih prijateljica i dečka ubrzo se pretvorilo u odmor koji će pamtiti zauvek – ali ne po lepim uspomenama.

Jednog poslepodneva devojke su nevino listale snimke kamere sa broda dok su bile u kabini kada su ugledale Kajlinog dečka na palubi sa drugom devojkom.

Šta se desilo nakon ovog saznanja i kako je Kajli reagovala na očiglednu prevaru, devojka je prepričala u više videa na TikToku.

U prvom delu  Gardner je objasnila da joj je partner rekao da ide da jede kao izgovor da napusti kabinu, pre nego što se sastao sa drugom devojkom.

Zatim u drugom snimku, pod nazivom „Prijateljica je uhvatila mog dečka kako me vara u realnom vremenu zahvaljujući brodskim kamerama“, Kajli je objasnila da je bila zapanjena dok je gledala snimak, a naročito kada je videla kako njen dečko daje broj drugoj devojci dok je grli.

Kajli potom nije obaveštala svoje pratioce o tome kako je saopštila dečku da ga je „uhvatila na delu“ i kako je prošao raskid, ali je u jednom videu pokazala kako baca njegovu garderobu kroz prozor njihovog zajedničkog stana.

Tada je objasnila i da je sama, te se zahvalila svima koji su bili uz nju i pratili ovu ljubavnu sagu, prenosi news.com.au
***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram