Sara je trebalo da se preseli kod dečka, ali joj je jedan poziv srušio svet

Foto: TikTok/sarahtomacina

Poziv koji je promenio sve.

Zajednički život sa partnerom često se smatra kao sledeći i sve bliži korak ka braku. Ali zajedničko useljenje ne ide uvek po planu, baš kao što nije išlo ni kod jedne Sare.

Ona je trebalo da se useli kod svog dečka s kojim je bila osam meseci u vezi kada je saznala da joj on i nije preterano veran.

Sara se spremala da se useli kod dečka kada ju je nazvala njegova žena.

Devojka je ovo iskustvo podelila na TikToku, a njeni videi ubrzo su postali viralni.

„Spusti prst ako se zabavljaš sa momkom već osam meseci, ako vam je veza prilično ozbiljna i uskoro krećete da živite zajedno“, započela je Sara video, te dodala:

„Jutro pre nego što je trebalo da krenemo sa zajedničkim životom, dok sam se pakovala poslao mi je poruku ‘hej, možeš da me pozoveš’. I ja sam ga pozvala, a njegova žena se javila“.

Sara je dalje objašnjavala da joj je žena njenog dečka, za koju nije znala da postoji, preko telefona pretila.

„Nikad nisam bila toliko začuđena u svom životu. Muškarci me i dalje zadivljuju“, rekla je Sara i dodala da je tada stavila tačku na svoju vezu.

@sarahtomacina Imma need the Jolly Ginger to come here with the tea please because what the actual fuck #fyp #cheater #storytime #notprepared #shocked #secretwifeandkids #ihateithere ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

U ostalim videima, Sara je objasnila kako nikada nije sumnjala u njegovu vernost, a otkrila je i da su oni živeli u jednom gradu, a njen dečko bi svakog dana putovao u drugi na posao. U tom gradu živela je njegova porodica.

Devojka je dalje rekla kako je poslala poruku njegovoj sestri da proveri da li zaista ima ženu, odgovor od nje nikada nije dobila. Međutim istog trenutka pozvala ju je ponovo žena njenog sada već bivšeg dečka kada joj je rekla da prestane da uznemirava njenu porodicu.

Sara je trenutno očajna, a ostala je i bez posla. U komentarima ispod videa, tiktokeri su joj pružali podršku i savetovali su je da mora da nastavi dalje, prenosi yourtango.com.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram