„Muž želi da se odselim nakon 21 godine braka – razlog me je porazio“

Foto:shutterstock

Ona ima 51 godinu, a on 49.

Jedna je žena za The Sun ispričala kako joj je njen muž rekao da se nakon 21 godine braka mora iseliti iz kuće.

Ona ima 51 godinu, a on 49 te joj je to drugi muž. Priznaje da se u zadnje vreme često svađaju zato što ona čuva svoju sedmogodišnju unuku tri dana nedeljno nakon škole, prenosi Večernji.

Naime, njen muž smatra da njena ćerka treba pronaći alternativnu brigu o detetu, ali ona je samohrana majka koja to ne može da priušti.

Takođe, žena kaže kako joj muž više ne želi ni finansijski pomagati pa joj tako neće pomoći platiti popravak njenog starog automobila jer sebi želi kupiti novi sportski auto. Velika svađa dogodila se prošle nedelje kada je njen muž hteo gledati utakmicu, ali njena je unuka gledala crtiće na televizoru.

Nakon toga on joj je rekao da se mora odseliti. Žena kaže da je šokirana ovime i da ju nikada pre nije pokušao izbaciti. Pita se prolazi li on kroz krizu srednjih godina.

Foto: Shutterstock

Ekspertkinja za odnose odlučila joj je odgovoriti i pomoći s problemom u kojem se našla. Ona kaže da bi muž mogao prolaziti kroz krizu srednjih godina, ali i da je možda ljubomoran na pažnju koju žena posvećuje svojoj unuci.

Preporučuje joj da kada se stvari malo smire, pokuša razgovarati sa svojim mužem i saznati šta se zapravo događa. Takođe, ne bi bilo loše da ga motiviše da provodi vreme s unukom kako bi se zbližili: „Možda bi joj mogao pomoći oko zadataka ili je naučiti nekom novom sportu“.

***

BONUS VIDEO: Kome poveravamo decu na čuvanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram