Devojka otkrila kako izgleda dejt s Balkancem: Sve je pogodila i svima je smešno

Foto: Printscreen TikTk/sejlatheyugo

Svi Balkanci rade istu stvar na prvom sastanku.

Šejla, devojka iz Bosne i Hercegovine koja godinama živi u Belgiji, često deli komične snimke na TikToku koji prikazuju kako izgleda život u njenoj domovini, ali i uopšteno na Balkanu.

Nedavno, Šejla je kroz dva videa na duhovit način pokazala kako izgleda dejt s Bosancem, a snimci su postali pravi hit na mrežama.

Prema ovoj devojci pozdravljanje svakoga ko uđe u kafić, nazdravljanje sa svakom drugom osobom i pušenje cigareta, prvi su signali da ste na dejtu s Bosancem.

@sejlatheyugo Sweater from @blknbrand use code sejla15 for discount 🫶🏼 #balkan #balkantiktok #bosanka ♬ original sound - 🎶 Muziku Pojačaj 🎶

U drugom videu je pokazala kako momci s Balkana kada sednu prvo izvade sve iz džepova – mobilni, cigare, novčanik, ključeve od automobila, a zatim nervozno tresu nogu i češkaju se po glavi.

A onda kao šlag na tortu – svi su bili na korak do profesionalne fudbalske karijere, tačnije da se nisu povredili, bili bi novi Mesi.

@sejlatheyugo Part 2 hehe #balkan #balkantiktok #balkanmen ♬ original sound - 🎶 Muziku Pojačaj 🎶

Očekivano, ovi snimci su oduševili ljude na mrežama, a u komentarima se većina složila da u stvarnosti to sve baš tako izgleda.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram