Upoznajte par koji snima svoje seksualne odnose za podcast

Foto:printscreen/instagram/verylacey

Jedan par iz Saseksa ima podcast u kom snima svoje seksualne odnose, a cilj im je da svojim iskustvima pomognu drugim parovima da poboljšaju intimni život.

Lejsi Hejns i njen partner Flin Talbot koji dele svoje trenutke intime sa širokim auditorijumom, tvrde da je ova neobična praksa ojačala njihovu vezu.

Par iz Saseksa pokrenuo je svoj podcast još u aprilu 2021. jer su, kako kažu, uvideli da postoji potražnja za podučavanjem intimnih odnosa nakon što je Lejsi pokrenula časove „seksualnog osvešćivanja“ žena.

Emisija je od tada doživela značajan uspeh, sa više od 170.000 preuzimanja i slušaocima u 50 zemalja. Pored toga, par kaže da je to poboljšalo njihov seksualni odnos.

Tokom epizoda, oni snimaju svoje intimne trentuke, opisuju šta žele rade jedno drugom, navodno da bi „pomogli slušaocima da imaju ispunjeniji seks i dožive orgazam“.

Pored toga što su poboljšali svoj odnos, oni su takođe pokrenuli zajednički posao, nudeći privatnu obuku i onlajn kurseve.

Par koji se upoznao pre više od 10 godina izjavio je za britanske medije da je na početku veze njihov seksualni život bio uzbudljiv, ali da se pogoršao nakon što su postali roditelji.

„To je bio jedini deo naše veze koji nije funkcionisao. Sve ostalo je bilo neverovatno… pitali smo se da li će tako ostati do kraja života?“, rekla je Lejsi.

Ipak, odlučili su da ulože vreme i trud u svoj seksualni život, čitajući knjige o ishrani i vežbanju, kao i da izvode jogu kako bi im pomogli da povećaju svoj libido.

Projekat nije samo izgovor za seks na podkastu, rekli su oni, opisujući neke od tema o kojima razgovaraju u emisiji.

„Istražujemo isceljenje traume iz prošlosti kao i probleme u komunikaciji“, objasnila je Lejsi.

Njen partner je dodao da smatra da se žene često „ne osećaju u potpunosti u kontaktu sa svojim željama“ i da „nisu u stanju da traže ono što žele, zbog čega mogu da se osećaju obespravljeno“.

Međutim, mnogi gledaoci nisu bili impresionirani onim što su čuli, pa su na Tviteru podelili svoje nezadovoljstvo.

Intuitivnu isceliteljku Lejsi Hejns (37) i njenog supruga, lajfkouča Flina Talbota (40) korisnici Tvitera označili su kao „čudake” i „egzibicioniste”, a zabrinuti su i da bi njihova deca preko interneta mogla da pronađu intimne snimke para.

Jedan korisnik Tvitera je napisao: „Kada ste u dugoj vezi, samo kažete jedno drugom šta želite. Ne morate da slušate dva čudaka koji se seksaju da biste pronašli svoje zadovoljstvo.’

Neko drugi je dodao: „Zašto se pretvaraju kao da postoji dublji razlog za seks na njihovom podcastu? Oni to rade jer su egzibicionisti. Ništa više, ništa manje“.

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram