U trenutku kad smo birali burme on je jednom rečenicom srušio ceo moj svet

raskid
Foto: Ali Kabas / Alamy / Alamy / Profimedia

"Trebalo je da se venčamo, ali..."

U vezi sam s muškarcem kojeg volim i za kojeg sam mislila da se udam, ali sada, iako smo se već verili i išli da tražimo burme, više nisam sigurna da li je to dobra odluka, napisala je jedna žena ekspertkinji za veze i kolumnistikinji portala The Sun.

Ta žena ima 42 godine, a njen verenik 49 godina. Ona nikada nije bila u braku, a on je razveden i ima decu od osam i deset godina.

Posećuje ih svakih nekoliko meseci jer žive daleko, a jednom nedeljno se s njima čuje preko video poziva.

Problem u svemu je to što deca još i ne znaju za nju.

„Stalno ga pitam da upoznam decu, ali mi on uvek odgovara – biće jednog dana, samo ne još“, ispričala je ova žena kako joj je isto ponovio više puta i da ju je sve to dodatno saseklo u trenutku kad su bili na korak od zajedničkog života.

Iako su došli dotle da biraju burme, ona se zapravo osetila kao na početku.

A zajedno su, dodaje, pet godina. Njegova bivša žena je s nekim drugim u braku i s njim ima malo dete.

„Ne mogu ni da započnem s planovima za venčanje kad o velikom delu njegovog života ne znam ništa“, požalila se.

„Razmišljam kako sam uopšte mogla da pristanem na brak s njim i da li bi trebalo da sve otkažem“, prenosi njene reči večernji.hr.

„Nađite trenutak da razgovarate s njim o tome zašto krije decu od vas ili vas od njih“, rekla joj je ekspertkinja za veze.

„Zamolite ga da bude iskren Moguće je da možda brine da bi ga bivša žena mogla sprečiti da ih viđa ako sazna da je u novoj vezi. Zvuči iracionalno, ali je moguće. Ako je tako, podstaknite ga da smisli najbolji način da razgovora s njom i da vas pre venčanja upozna s decom Možda ne postoji drugi razlog i uz malo hrabrosti to ostavite iza sebe i isplanirajte to venčanje koje želite“.

Ipak, drugi smatraju da žena treba da dobro razmisli o svemu i da verenika stavi pred konačni izbor jer sumnjaju u to da je on ozbiljan u vezi s njom i da zapravo samo kupuje vreme, a da brak uopšte ne želi.

BONUS VIDEO: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram