Tri seks-poze koje muškarci nikako ne podnose

poze koje muškarci ne vole
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Muškarcima je je bitan samo seks, nema veze u kojoj pozi? Izgleda da i nije tako. I oni imaju svoje favorite, a i poze koje baš i ne vole, i to iz najrazličitijih razloga

Iako neki misle drukčije, nije ni muškarcima baš sasvim svejedno gde je akcija. Kad nešto žulja, boli, mišići pucaju od napora, to stvarno može da pokvari utisak.

U kadi

Seks u kadi? Poverovaćemo da ga većina muškaraca smatra izuzetno nezgodnim, budući da seks u uskoj kadi nije nužno ugodan. Za početak, tesno je. I tvrdo. I voda baš nije dobar lubrikant. Ako previše uronite, utopiće te, ako je on previsoko, slavina će mu se zabiti u… leđa? Tuš-kada? Sve slično, osim što još možete da proletite kroz staklo. Ako počne da razmišlja o svim tim komplikacijama, mada nije baš verovatno, ili ih doživi, platiće gubitkom erekcije, pišu na sajtu 24.sata.hr.

Pročitajte još:

U stojećem položaju

Kad u filmu požele da prikažu najstrastveniji buran seks, on je obavezno prisloni uz zid. Ipak, žene pri tome nemaju mnogo prigovora, ova poza je zaista uzbudljiva, ali od muškaraca to zahteva popriličnu fizičku spremnost. Treba držati težinu partnerke snagom svojih mišića. A kako vreme prolazi, to postaje sve teže i teže i teže… Ipak, mogao bi da sebi olakša i sve ubrza, ali to ne bi bilo dobro, zar ne?

Kašika

Možda je ženama teško da u to poveruju jer ova poza, napola između seksa i zagrljaja, ženama je često vrlo draga baš zbog nežnosti koju donosi. Ipak, muškarci su malo manje sentimentalni prema njoj i ne vole je baš svi. Objašnjenje je jednostavno. Znamo da su muškarci vizuelni tipovi i uživaju u pogledu na partnerku (a i na svoje performanse), a u kašici se nema mnogo toga videti.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram