GRAFIKA Seks poze koje troše najviše kalorija

Seks
Foto: HBO / Planet / Profimedia

Ukoliko imate s kim, kalorije umesto u teretani, možete efikasno trošiti u spavaćoj sobi.

U decembru se svi malo više opuste, a to se pogotovo odnosi na hranu. Nije neobično da se onda u januaru hvataju za glavu kad se pogledaju u ogledalo. I ako ne volite da vežbate, možete doskočiti tom problemu, prenosi 24sata.hr.

Pročitajte još:

Sajt Golf Support je dao uređaje koji mere potrošnju kalorija 112 heteroseksualnih parova i zamolili su ih da ih nose tokom seksa. Otkrili su u kojim pozama se troši najviše kalorija, ali i koliko kalorija troše muškarci, a koliko žene u određenim pozama.

Poza u kojoj žene troše najviše kalorija je ona u kojoj muškarac leži na leđima, a žena je iznad njega u čučnju. Za 30 minuta žena u njoj potroši 188 kalorija. Muškarci će pak najviše kalorija izgubiti u takozvanoj „mešalici za puter“, u kojoj je žena ramenima na zemlji dok su joj noge u vazduhu, a muškarac je opkorači i u polučučnju se uspravno spušta prema njoj. Za pola sata – muškarac tako gubi 179 kalorija.

Foto: GolfSupport.com

Dobra vest za žene je da je poza u čučnju i druga na listi poza u kojima žene najčešće dolaze do orgazma sa 72 odsto, odmah iza „doggy“ poze u kojoj orgazam doživljava 79 odsto ispitanih. Treća na listi je obrnuta kaubojka sa 71 procentom.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram