Seks poza koju muškarci obožavaju, a žene mrze

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U krevetu nikako ne smete da budete dosadni, ali uprkos tome, neke poze nam jednostavno ne prijaju. Muškarcima je možda najdosadnija poza misionarska, a situacija sa ženama je malo drugačija.

Možda će neke iznenaditi što je omiljena poza žena doggy style – ali to smo saznali kada smo radili veliku anketu. Ipak, najmanje omiljena poza nikoga ne iznenađuje.

U pitanju je poza „obrnuta kaubojka“, koju većina žena istinski prezire.

Manjak samopouzdanja mnoge žene odvraća od ove poze. One brinu o tome kako izgledaju, pošto ova poza muškarcu pruža dobar pogled na njen stomak i grudi. I dok mnogi muškarci navode da u tim trenucima ne primećuju eventualne “nedostatke” žena, mnoge dame to ipak sprečava da u ovoj pozi uživaju.

Takođe, realno je pomalo teška za izvođenje – zahteva više kondicije nego „obična“ kaubojka. Čudan ugao izaziva neprijatnost a može da dovede i do brojnih nezgoda. Osim toga, žene ne osećaju preterano zadovoljstvo u ovoj pozi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Isn’t it? #ReverseCowgirl

Објава коју дели Aventurero Bohemio (@aventurerobohemio) дана

Pročitajte još:

Ali obrnuta kaubojka nije nezgodna samo za žene, već može biti veoma loša za muškarce. Naučnici su otkrili da je baš ova poza uzrok polovine svih preloma penisa.

„Naša hipoteza je da kada je žena na vrhu ona obično kontroliše pokrete celokupnom telesnom težinom, pa spuštajući se na uspravni penis, ona ne može da stane kad je penetracija pogrešna, jer dok žena ne oseća nikakvu bol, za penis je to stravično“, naveli su u studiji.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram