Totijev bizarni razvod: Rat zbog ćelave mačke i besramnih prevara

Foto: Press Office Rizzoli/AGF / Shutterstock Editorial /Profimedia ilaryblasi/Instagram SMTK / The Photo One / Profimedia Massimo Insabato / Zuma Press / Profimedia

Lične stvari koje lete kroz prozor, smicalice i osvete zbog prevare zvuče kao deo banalnog ljubavnog filma. Kad su Italijani u pitanju, može da bude i realnost.

Razvod Franćeska Totija i Ilari Blazi poprima elemente crne komedije. Bili su zlatni italijanski par. Dok je on postigao 250 golova za Romu i osvojio Svetsko prvenstvo za svoju državu, njegova supruga Ilari Blazi je vodila hit televizijske emisije.

Toti i Blazi
Foto: Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša manekenka i glumica Blazi (41) i Toti (46) toliko su poznati da je njihovo venčanje direktno prenosila televizija, ali pukotine u njihovom 17-godišnjem braku počele su da se pojavljuju tokom izolacije usled koronavirusa.

Toti je priznao da je umalo napustio svoju ženu kada je kupila mačku bez dlake i kada su ograničenja kretanja zbog koronavirusa ukinuta, počele su da kruže glasine o aferama.

On je sada sa mladom cvećarkom, dok se ona zaljubila u tetoviranog muškarca.

Kada su u julu odlučili da se razdvoje, Blazi je rešila da uzme Totijeve voljene Roleks satove, a on je navodno odgovorio tako što joj je „kidnapovao“ dizajnerske cipele i torbice.

Za italijanske novine Korijere dela Sera je rekao: „Šta sam mogao da uradim? Sakrio sam njene tašne, nadajući se da ćemo moći da se razmenimo.“

Glamurozne torbe u pritvoru uključuju Guči, Dior, Šanel i Hermes plus cipele koje vrede i do 5.000 evra.

Italijanski mediji su pisali da je Blazi tražiola od sudije da naredi Totiju da joj vrati njenu kolekciju.

Gola ambicija

Blazi je izazvala pometnju 2006. kada joj je na San Remo festivalu iz haljine ispala bradavica, a pre pet godina se mazila sa svojom kolegnicom Belen Rodrigez. Na početku karijere je pozirala u toplesu i radila je kao model.

Totija su zvali „rimski bog“ zbog njegove lepote, a fudbaler se jednom prilikom pohvalio: „Imao sam 12 godina kada sam prvi put vodio ljubav. U Tropei, sa jednom Rimljankom koja je imala 17 godina.“

Bio je i predmet šala o nedostatku inteligencije nakon što mu je novinar rekao „carpe diem“, a Toti je odgovorio: „Izvini, moj engleski nije baš dobar.“

Na kraju je uvideo smešnu stranu i pristao je da objavi knjigu pod nazivom „Sve Totijeve šale koje sam sakupio“, koja je prodata u 150.000 primeraka za samo dve nedelje.

Pre dve godine snimljen je dokumentarac o njemu pod nazivom Zovem se Frančesko Toti.

Kovid slom

Toti i Ilari
Foto: Vincenzo Landi Excl / ipa-agency / PA Images / Profimedia

Činilo se da je Toti veran svojoj supruzi jer su proveli 20 godina zajedno.

Venčali su se 2005. a Blazi je u to vreme bila trudna sa njihovim prvim detetom, 17-godišnjim Kristijanom. Danas imaju i dve ćerke Šanel (15) i Izabel (6).

Međutim, ograničenje kretanja zbog kovida su uticala na ovu porodicu i to prvenstveno zbog mačke.

Toti je 2020. otkrio: „Bio sam besan na svoju ženu, kupila je mačku bez dlake i nazvala je Dona Paola. Vruće je, a ona noću insistira da spava u našem krevetu, pored naših nogu. Ona je veoma privržena mačka, ali je skoro dovela do razvoda. Ilari je želela mačku po svaku cenu, a ja sam bio uporan da nam ne treba. Jednog dana je donela kući, jer ona na kraju donosi sve odluke u ovoj porodici. Danima nismo razgovarali, ali na kraju sam se i ja zaljubio u mačku.“

Kada je njegov otac Enco preminuo od korone u 76. godini u oktobru 2020. Toti je pao u depresiju.

„Proživeo sam težak period, prvo zato što sam prestao da igram, a onda je moj otac umro od kovida. Imao sam i jak kovid 15 dana. Međutim, moja žena, kada mi je bila najpotrebnija, nije bila tu“, rekao je.

Glasine o prevari

Toti i Ilari
Foto: Vincenzo Landi Excl / ipa-agency / IPA / Profimedia

Toti tvrdi da su ga prijatelji obavestili da se njegova supruga viđa sa drugim muškarcem, pa je odlučio da pretraži njen telefon u potrazi za dokazima.

Rekao je: „Kada sam dobio upozorenja od različitih ljudi, kojima verujem, počeo sam da sumnjam. Pogledao sam njen mobilni telefon i video da postoji treća osoba, koja je bila posrednik između Ilari i drugog muškarca. To je bio dokaz. I to me je dovelo do depresije.“

Toti se sada viđa sa cvećarkom Noemi Boki (34). On insistira da su počeli vezu tek kada je njegov brak sa Blazi završen.

Toti
Toti i cvećarka, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Bili smo prijatelji. Ilari je izlazila sa drugim muškarcima pre nego što se rodila moja priča sa Noemi.“

Blazi do sada nije javno govorila o tračevima o prevari, ali je rekla: „Otkrila sam stvari koje bi uništile 50 porodica.“

Očekuje se da će par podeliti starateljstvo nad svojom decom, ali da li će moći da se dogovore oko imovine, to je druga stvar.

Jedan insajder je rekao: „Sve što Ilari treba da uradi je da mu vrati satove i ta priča je gotova.“

***

Bonus video: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera