Teška, ali fenomenalna – kontroverzna seks poza 70

Hari
Foto: Columbia Records / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Svi znamo za pozu 69, ali malo ko je čuo za jednu koja ima broj više u svom nazivu. Poza 70 je samo za one koji se ne plaše izazova, savitljivi su i imaju snage.

Poza 70 je definitivno za osobe u dobroj formi – to je zato što se za razliku od 69, gde se oralno zadovoljstvo pruža ležeći, 70 izvodi vertikalno.

Nismo sigurni zašto se naziva 70, jer ne izgleda nimalo kao taj broj. Ali to može biti samo zato što je potpuno novi nivo poze 69.

Da bi izveli pozu 70, muškarac će prvo morati da klekne. Tada partnerka može, stojeći pozadi, da se prebaci ispred muškarca kao da želi da izvede kolut, obavijajući mu noge oko vrata. Naravno, muškarčeva glava će morati da bude između ženskih nogu.

Foto: Grab / Ferrari / Profimedia

Zatim, on se podiže na noge dok bi ona trebalo da bude u stanju da rukama dođe do poda. Dok se to događa, muškarac bi trebalo da ruke obavije oko struka partnerke.

Pročitajte još:

Zvuči baš komplikovano, zar ne?

Naravno, možete krenuti i iz drugačijeg položaja, na primer, jedna osoba napravi stoj na rukama uza zid i tada je partner obavije.

U pozi mogu uživati bilo koje dve osobe, ne nužno muškarac i žena. Ovaj poza može rasplamsati stvari u spavaćoj sobi, ali za nju će vam ipak biti potrebna dobra fizička kondicija.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram