Šta reći o ženama koje imaju seks na prvom dejtu

Ljubav i seks 03. jan 202115:45 > 16:00
Iz filma "Don Jon"; Foto: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Umesto fotki zavejanih ulica, opisa razularenih žurki, šablonskih poruka mira i ljubavi, godina 2021. na Tviteru počinje raspravom na temu: Treba li imati seks na prvom dejtu?

Mnogi su u novu godinu ušli željni i dejtova i seksa, pa se možda baš zato svi na internetu trenutno bave seksom na prvom sastanku. Prave se ankete, nude definicije, drže časovi etike i estetike… Mi vam prenosimo neke od najzanimljivijih odgovora, a vi slobodno dodajte svoj u komentaru.

„Mislila sam da seks više nije tabu. Prosto, kada se stvori neka hemija, varnice…zašto da ne… Smatram da neke druge stvari čine osobu niskomoralnom, a ne seks na prvom dejtu“, napisala je jedna tviterašica. I, ah, kako je pogrešila.

Da, seks je izgleda u Srbijici i dalje tabu… Ili, kako je neko napisao, „2021 – nemamo leteće automobile, al imamo kurve što imaju seks na prvom dejtu“.

Ni politika nije toliki tabu.

Zapravo, seks na prvom dejtu u Srbiji možda i ne postoji.

Za neke je i poljubac previše za prvi dejt – drugima je normalno da idu do kraja, ako „kliknu“.

A za neke žene je obavezan – vole da znaju na čemu su.

Uostalom, što pričamo samo o ženama?

„Ja ne praktikujem seks na prvom dejtu jer su muškarci pre svega emotivna bića i zaslužuju ljubav i poštovanje a ne samo da ih iskoristim“, rečenica je koja je obrnula malo tradicionalne uloge i proširila diskusiju na temu muško-ženskih odnosa.

Nego, da se vratimo na prvi dejt. Zna se šta se tad radi, a kad je vreme za seks.

*

*

„Ok, jasno je da su i ljubljenje i seks na prvom dejtu čisto bogohuljenje. Ali, zanima me vaše mišljenje, dragi pratioci: ko treba da plati račun na prvom dejtu?“

Pa, možda je to sledeća velika Tviter tema.

Pročitajte još:

A ako još razmišljate o tome šta biste vi mogli reći o devojkama koje imaju seks na prvom dejtu – odgovor je: Ništa. Jer, zaista vas niko ništa ne pita, najmanje „kurve“ koje uživaju u seksu. 

U 21. veku, čak ni u ovoj našoj nesrećnoj Srbiji, apsolutno niko nema pravo da sudi i raspravlja o tome – sve dok je legalno, dobrovoljno i nikoga ne ugrožava.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram