Svi želimo ljubav kakvu imaju Andrija i Aleksandra

Foto: Instagram/andrijamilosevic_official

Priželjkujemo takvu vezu!

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić su definitivno najsimpatičniji par srpske glumačke scene. Oni su nedavno postali roditelji, kada je Aleksandra na svet donela njihovog sina Relju.

Oni su romansu započeli u pozorištu „Boško Buha“, a odmah ih je spojila ista energija i smisao za humor.

Aleksandra je jednom prilikom otkrila zašto nisu rekli „da“ pred matičarem.

„Venčanja neće biti niti nas ono zanima. Živećemo i radovaćemo se. To me asocira na preveliku organizaciju. Svako treba da živi onako kako misli da je u datom trenutku najbolje za zajednicu dvoje ljudi. Ne opterećujem se tim stvarima“, kazala je.

Takođe su govorili kako su slobode i međusobno poštovanje stubovi njihovog harmoničnog odnosa.

„Kažem: ‘Dosadno mi je kući, ja idem negde’. Ona mi kaže: ‘Idi čoveče’. To su slobode. Ljudske stvari. Kada te niko ne ugrožava. Ali kada se čovek prepusti ljubavi i životu i međusobnom poštovanju, gde smo svi jednaki, onda sve može da funcioniše. Mi se posvađamo oko paštete. Sandra ne jede paštetu, ali to kažem kao metaforu. Mi smo kao dva deteta“, izjavio je jednom Andrija.

Ali, najviše su nas osvojili svojim smešnim klipovima sa Instagrama na kojima se jasno vidi kolika je hemija između njih.

Andrija Aleksandri priča glupe viceve, ali ono što je najsmešnije su face koje glumica pravi, a u kojima će se prepoznati dosta žena (kada slušaju gluposti svojih muškaraca).

Recimo, tu je vic o bolesnoj mački, dok Aleksandra samo želi da spremi ručak.

Ili jako glup vic o Skubiju, dok ona pere zube.

Jednom je morala da izgovori: „Evo, kunem ti se da je baš loš“.

Andriju zbog ovih viceva u šali upozoravaju da će ga Aleksandra ostaviti, ali sigurno je da glumci ovim klipovima pokazuju šta je suština dobrog odnosa.

Ako pred nekim možeš da se ponašaš najgluplje moguće – pa još to deliš na internetu – sigurno je da si pronašao pravu osobu, s kojom vredi podeliti baš sve što ti padne napamet.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram