Nina Janković i njen muž odećom šalju jaku poruku o braku

Mateja Dičić i Nina Janković Foto: Instagram/janxnina

Prelepa srpska glumica podelila je na svom Instagram nalogu sliku sa suprugom, koja je pokupila mnogo simpatija. Nina i njen suprug Marko nose interesantne majice koje su se dopale mnogim parovima, ali i fanovima glumice.

Naime, Nina je objavila fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Markom Dičićem, a u prvom planu su interesantne majice koju nose.

U pitanju su bele majice sa printom – na Nininoj je ilustracija čaše jogurta, dok Marko nosi onu na kojoj je nacrtan burek. Ipak, „fora“ je u porukama koje se upotpunjuju u rečenicu „Jedno bez drugog ne ide.“

Nina je u opisu fotografije dodala „Ja bez njega ne mogu“. Ljudi su se u komentarima složili da srpska glumica i njen suprug koji je ekonomista, savršeno idu jedno uz drugo.

„Vas dvoje…jedan divan primer prave ljubavi. Jedan takav par zaista je kao zvezda vodilja i svetlost u ovom tamnom vremenu“, jedan je od komentara.

Inače, Nina Janković i Marko Dičić u braku su od decembra 2013. godine i često dele zajedničke fotografije na kojima zaista deluju skladno i srećno.