Svi muškarci Irine Šajk nemaju baš ništa zajedničko

Foto:J Garcia/ INSTAR Images/profimedia; Broadimage/ Shutterstock Editorial/profimedia

Glasine su tačne - Kanje Vest i Irina Šajk su u vezi. Paparaci su uspeli da uslikaju novopečeni par u Provansi u Francuskoj, gde je Kanje slavio svoj rođendan. Kontroverzni reper sveže je razveden, a propali brak iza sebe ima i ruska manekenka. Sa kim su sve povezivali seksi Irinu?

Irina i Kanje fotografisani su u šetnji ispred vile u kojoj je reper nekada provodio dane sa bivšom suprugom Kim Kardašijan.

Kim mu je čestitala rođendan na Instagramu dok je on slavio sa manekenkom u Francuskoj.

Reper i Irina poznaju se već deset godina – Irina je glumila u njegovom spotu 2010. godine, a kasnije je bila model na revijama njegovog brenda Yeezy.

Irina je jedna od najlepših manekenki sveta, a ima i burnu ljubavnu prošlost. Sa kim su je sve povezivali?

Rob Burdon – bubnjar benda Linkin Park

Irina je počela da se zabavlja sa bubnjarom Linkin Parka 2007. godine.

Nema mnogo detalja o njihovom odnosu, pa nije jasno kada je veza započela. Irina i Rob raskinuli su u oktobru 2009. godine i razloge za to sačuvali su za sebe.

Sep Blater / Artur Sejls

Pričalo se da je Šajk bila u kratkoj vezi sa bivšim predsednikom FIFA Sepom Blaterom.

Iako njihova veza nikada nije potvrđena, pričalo se da su se viđali tokom 2009. godine. Blater je bio 50 godina stariji od Irine, koja je tada imala 35 godina.

Otprilike u isto vreme se takođe pričalo da se Šajk zabavlja sa brazilskim modelom Arturom Sejlsom, koji je za razliku od Blatera šest godina mlađi od manekenke. O njihovoj romansi se malo zna, ali pričalo se da se zabavljaju između februara i novembra 2009. godine.

Kristijano Ronaldo

U maju 2010. godine, Šajk je započela četvorogodišnju vezu sa portugalskom fudbalskom zvezdom Ronaldom.

Navodno su se upoznali tokom svojih kampanja za Armani Exchange. U januaru 2015. godine Ronaldo objavio izjavu kojom je potvrdio da su raskinuli nakon skoro pet godina.

„Smatrali smo da je bilo najbolje za oboje da sada preduzememo ovaj korak“, saopštio je tada. Irina je kasnije izjavljivala da je raskinula zbog njegovih prevara.

Dvejn Džonson

Iako to nikada nije potvrđeno, šuškalo se da je Irina kratko izlazila sa glumcem Dvejnom Džonsonom.

Ipak, njihova veza nikada nije zvanično potvrđena, iako su pozirali zajedno na crvenom tepihu.

Bredli Kuper

U aprilu 2015. godine, manekenka je počela da se zabavlja sa glumcem, nakon njegovog raskida sa manekenkom Suki Voterhaus.

Samo nekoliko meseci nakon toga su počeli zajedno da žive, a u martu 2017. godine Irina je rodila ćerku. Njihova veza je bila strogo zatvorena za javnost.

Bredli i Irina su se sporazumno razišli u junu 2019.

„Mislim da u svim dobrim vezama donosite najbolje i najgore – takva je priroda čoveka. Dvoje sjajnih ljudi ne moraju da budu i dobar par“, rekla je Irina nakon razlaza.

Vito Šnabel

Irina je prvi put povezana sa trgovcem umetničkim delima Vitom Schnabelom u martu 2020. godine, u prvim mesecima globalne pandemije koronavirusa.

Vito je ranije izlazio sa Hajdi Klum. Irina i on nekoliko puta su viđeni u njujorškom parku sa njenom ćerkom.

Nikada nisu potvrdili vezu, a poslednji put su zajedno primećeni u decembru 2020. godine.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram