Govor Breda Pita o Dženifer Aniston posle kog ju je prevario

Bred Pit i Dženifer Aniston
Foto: Profimedia

Samo šest meseci pre razlaza holivudski zavodnik je pred celim svetom govorio kako je njegova supruga Dženifer tačka oslonca i njemu i njegovim prijateljima, da je neverovatna i da kao magnet privlači druge. Onda se desilo kultno snimanje filma Gospodin i gospođa Smit kada je sve pošlo nizbrdo zbog Andželine Žoli.

Samo nekoliko meseci pre snimanja ovog filma, Bred je bio iskren do srži, i to u više intervjua. Džen je tada bila na vrhuncu sa serijom Prijatelji, a njih dvoje su važili za zlatni par svoje generacije. Jednom prilikom je on kod Opre Vinfri priznao da u njihovom braku postoje i manje lepi trenuci, da se neka tuga uvukla među njih, ali zapravo je sa divljenjem pričao o svojoj tadašnoj supruzi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen_brad (@bradandjennifer_) on

U intervjuu za magazin Vanity Fair govorio je koliko je Dženifer prijatna, koliko topline oseća uz nju, kao i da je ona tačka oslonca i njemu i njegovim prijateljima.

Pročitajte još:

„Mnogo joj je stalo do kuće, prijatelja, porodice. Sve nas uvek drži na okupu, ona nam je centralna tačka. Ona je kao magnet. Privlači sve oko sebe. Ona je kao kamin, puna je topline. Zaista je neverovatna i tu energiju širi na druge. Mnogo sam naučio od nje“, govorio je Bred davne 2004. godine. Kazao je i da je Džen toliko dobra da apsolutno ničeg lošeg nema u njoj. Činilo se tada da je on baš tamo gde želi da bude, da mu je mesto uz nju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen_brad (@bradandjennifer_) on

Šest meseci kasnije Bred je upoznao Andželinu na setu i ona mu je obrnula život naglavačke.

Vatrena Anđa je kasnije priznala kako se zaljubila u njega čim ga je videla. Ubrzo potom ljubav između Breda i Džen nazirala se samo u tragovima i njih dvoje su se 2005. razišli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sherlock (@mindplacee) on

Anđa nije zvanično bila razlog njihovog razvoda, ali niko nije imao dilemu s kim će Breda uskoro uslikati u zagrljaju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram