Stvari koje suprug koji vas je prevario ne želi da znate

Supružnici prevara
Brak i prevara, Foto: - / Wavebreak / Profimedia

Otkriće prevare u braku, ne samo da je bolno, već poteže za sobom i niz teških pitanja. Uprkos činjenici da ogroman broj ljudi širom sveta vara svoje partnere u braku, veliki deo njih je u isto vreme duboko posvećen tome da spasi svoj brak. Te osobe su spremne da učine sve što treba da bi im voljena osoba ponovo ukazala poverenje. Pokazaće pravo pokajanje, i prekinuće svaki kontakt sa drugom osobom.

Nažalost, ne ponašaju se sve osobe koje su varale u braku na ovaj način. Ima i onih koji će ostati fokusirani na sebe, i nastojati da prođu kroz što manju dramu i neprijatnost na putu pomirenja nakon afere. Zapamtite: oni koji nemaju šta da kriju, i ne kriju ništa. Otkrivamo vam u našoj galeriji koje to stvari neiskren suprug ne želi da oda nakon afere, piše Ženskimagazin.

On  je skorz svestan da su njegovi postupci bili izdaja

Njegov pokušaj da porekne svoju izdaju, ili da vas uvuče u debatu je jednostavno potez slabe osobe koja nastoji da zamuti vodu. Rečima „samo sam joj poslao poruku, nije kao da sam spavao sa njom“, ili „ona je meni slala svoje fotografije, a ne ja njoj“, neiskren suprug nastoji da vam onemogući da jasno sagledate situaciju.

U priči ima mnogo više detalja od onih što vam je rekao

Izjave poput „desilo se samo jednom“ ili „uvek smo koristili kondom“, su najčešće lažne. Samim tim što ističe ovakve stvari, on pokušava da prikrije stvarnu sliku svoje afere. On zna šta je to što biste želeli da čujete, ako hoće da mu oprostite, zbog čega će vam i dati manje detalja nego što zaslužujete da znate.

On je uživao u tome da je sva moć u njegovim rukama

Neverstvo je, na mnogo načina, neravnoteža moći u braku. Osoba koja je neverna je ta koja u svojim rukama ima moć. Ona zna tajnu, koju njen partner ne zna. Ona bira, da li će i kada da okonča aferu. Kao i svaka vrsta moći, i ova je vrlo opojna i zabavna.

Njegov telefon je dokaz njegove krivice

Ako vas optužuje da ste paranoični ili da pokušavate da ga kontrolišete, kada tražite da pogledate njegov telefon, to je zbog činjenice što je upravo on dokaz koji ne želi da držite u rukama. On zna da vi ne želite da se osećate kao „ta žena koja ne veruje svom suprugu“ i iz tog razloga igra na tu kartu. Da zaista nema šta da krije, pokazao bi vam svoj telefon bez ikakvih problema.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram