Srpkinje iskreno o svom prvom seksu: „Ako je uvek ovako, neću više nikad”

Foto: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije kao da su baš znale šta rade.

Često devojke pričaju o tom svom prvom putu, kad su mlađe razmišljaju kako će to da izgleda, s kim i često se priča o tome kao nekom posebnom cvetu koji se daje samo izuzetno dragoj osobi. A, realnost? Ona bude često potpuno drugačija od tog maštanja. Zato su nam Srpkinje otkrile kako je izgledao njihov prvi put i mnogima to uopšte nije bila ‘bajka’.

„Ma, ništa bukvalno. Sva sam bila zgrčena i pokušavali smo pre toga nekoliko puta. On je šiznuo, jadan”, iskreno je rekla Teodora.

Slično je pomislila i svoje iskustvo je sa nama kroz smeh podelila i Zorana: „Sećam se toga baš, i jako mi je smešno sad. Imala sam dvadeset godina i dopao mi se dečko na moru. Viđali smo se kao nekoliko dana i odlučila sam da mi ‘krivo je more’ i kad ću ako neću sad? Sećam se kad sam došla kući da sam ispričala mami šta se desilo i pitala je da li će to tako bezveze uvek biti, jer ako je to to – ja više ne želim da imam seks. Sad sam smešna sama sebi, ali eto, sa dvadeset godina nisam bila izgleda najzrelija za seksualne podvige”.

„Očekivala sam vatromet, ali realnost je da mi seks nije bio speltakularan ni prvi put ni, a prve tri godine. Taj prvi put je bio zanimljiv samo zato što se on tresao i stresirao više od mene, pa mi je bilo više komično nego što sam bila nervozna. U jednom trenutku mi je delovalo kao da koristim vibrator, a ne imam seks” kaže Ivana.

I ona i Helena su se složile da je možda bolje sačekati da prođu oni tinejdžerski naleti hormona kako posle ne bismo zažalile. Helenin prvi put izgledao je ovako: „Upisala sam faks i počela da se viđam sa nekim konobarom iz KST-a. Već su to dvadesete i osećala sam da sam spremnom! Napili smo se, nastupao je Prljavi inspektor Blaža i kljunovi, i rešila sam da je to pravi trenutak. Kako je radio tamo, imao je ključeve od raznih prostorija, i ušli smo u jednu gde su stajali neki silni instrumenti, sve je bilo oblepljeno posterima i bio je jedan crrveni plišani kauč. Sad kad se setm sve mi deluje prljavo i nije mi jasno šta sam tamo tražila, ali tada mi je sve to bilo tako uzbudljivo. Čak taj prvi put i nije bio toliko loš, valjda pošto sam sačekala malo…”

Jovana je takođe sačekala malo, ali taj prvi put je bio više smešan nego seksi: „Nismo bili baš najtrezniji, a ni ja najopuštenija. Nije baš mogao da uradi sve kako treba, a kada je rekao ‘Ovo mi se nikad nije desilo’, ja sam samo izvalila ‘ni meni’ – i oboje smo crkli od smeha”.

„Moj prvi put je bio kao iz filma. Ali neke tragi-komedije. Imali smo oboje po 16 godina i nismo imali pojma šta radimo. Taman što smo se opustili i kao počeli sa seksom, u moju sobu je uleteo moj tata da mi ispriča neki vic, a nisam ni znala da je kući. Čovek nije znao kako da reaguje i samo je rekao mom tadašnjem dečku: ‘Mali, izlazi napolje da vas ne bih oboje poslao takve da trčite oko zgrade’ – šta god mu to značilo. Posle samo to nikada više nismo pomenuli”, ispričala je Ana.

A, nekad je bolje takve stvari ne pominjati nego da o njima priča posle ceo grad, kao što se desilo Nedi.

„Veoma isplanirano sam to odradila sa starijim bratom od mog tadašnjeg najboljeg druga, i bivši najbolji drug mog sadašnjeg muža, ako me razumeš. I nisam nikad više pričala sa njim. Inače je ceo grad posle pričao o tome i to kako sam ja njega ‘silovala’, jer je on bio pijan i nije to želeo. Ali baš me bilo briga, bilo mi je važno samo da završim s tim”.

Mada, one su možda i imale sreće, jer je bar krevet bio uključen u jednačinu. Kako je slučaj kod Nine, njen prvi put bio je u autu i od tad se ježi kad neko i pomene seks u kolima.

„Ježim se na pomen seksa u kolima, ali ne kao jer mi je bilo jako loše ili traumatično, nego smo oboje bili jako mladi i jako glupavi. Prvo smo probali, oboje nevini da naglasim, tako što ću ja biti na njemu, ali kako nismo imali pojma šta radimo u jednom trenutku sam ga malo i povredila. Onda ćemo kao da legnemo na zadnje sedište auta… oboje smo toliko udarali glavama, da nam posle nije bilo dobro i pipali smo čvoruge danima. Toliko je taj momenat bio turn-off da smo posle toga ostali samo drugari”, ispričala je Nina kroz smeh.

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram